Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar!

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Maxi Gomez, beklentilerin altında kaldı. Bordo mavililerin futbolcuyla sezon sonunda yollarını ayırması bekleniyor.

Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar!

Yaz transfer döneminde hareketli bir dönem geçiren bordo mavililer, Andreas Cornelius’un Kopenhag'a transfer olmasının ardından forvet transferi için harekete geçmişti. Bordo mavililer, Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Maxi Gomez’i kadrosuna katmıştı.

Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar! - Resim : 1

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Beklentilerin fazla olduğu Uruguaylı futbolcu, 22 maçta sadece 5 gol, 4 asistlik performans sergileyerek düşük bir performans gösterdi.

Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar! - Resim : 2

KARAR VERİLDİ

Futbolcunun durumu hakkında karar verildi. Fotomaç’ın haberine göre bordo mavililerin, sezon sonunda Gomez ile yollarını ayırması bekleniyor.

Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar! - Resim : 3

MAXİ GOMEZ'İN MALİYETİ

Trabzonspor’dan Maxi Gomez’in transferi için KAP’a yapılan bildirimde şu ifadelere yer verilmişti:

“Profesyonel futbolcu Maximiliano Gomez Gonzalez ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.750.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Beklentilerin uzağında kalmıştı! Trabzonspor’dan golcü Maxi Gomez için çarpıcı karar! - Resim : 4

Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı prim ödemesi yapılacaktır. Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde; 2025-2026 futbol sezonu için 1.750.000.-Eur garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.”