Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset bulundu! Cinayet büro dedektifleri araştırıyor!

İstanbul'da, Belgrad ormanlarında art arda cesetler bulundu. Biri toprağa yarı gömülü halde bulundu, bir diğeri ise çöp konteynerinde yazan notla ortaya çıktı. Sarıyer'de bugün ise 74 yaşındaki Haşim Çınar'ın cesedi boş bir arazide bulundu.

Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset bulundu! Cinayet büro dedektifleri araştırıyor!

Geçtiğimiz günlerde 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin cesedi ormanda yarı gömülü vaziyette bulunurken, dün de çöp konteynerinin üzerinde gördükleri 'Ceset aşağıda' yazısını takip eden polis ekipleri 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Bugün ise Sarıyer'de 74 yaşındaki yaşlı bir adamın cesedi boş arazide bulundu. Geçtiğimiz ay ise yine aynı yerde kravatla ağaca bağlanmış bir erkek cesedi bulmuştu.

Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset bulundu! Cinayet büro dedektifleri araştırıyor! - Resim : 1

ÇIPLAK HALDE KRAVATLA AĞACA ASILIYDI

Belgrad Ormanlarındaki esrarengiz cesetlerden ilki Şubat ayında avlanmak için ormana giden vatandaşlar tarafından bulunmuştu. İddiaya göre saat tamamen çıplak halde ve kravatlarla ağaca bağlanmış bir erkek cesedini gören gurup hemen polise haber verdi. İnceleme başlatıldı.

YARISI GÖMÜLÜ BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz hafta ise Belgrad Ormanı'nda yürüyüşe çıkan bir grup fotoğrafçı, yarı gömülmüş halde erkek cesedi buldu. Cenaze, olay yerindeki çalışmaların ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cesedin, 1 ay önce Bağcılar'da görülen ve kayıp ihbarı yapılan Serhat Tekin Kantele'ye (20) ait olduğu tespit edildi.

Kantele'nin başından vurularak öldüğü belirlendi. Polisin konuyla ilgili çok yönlü çalışması ise devam ediyor.

Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset bulundu! Cinayet büro dedektifleri araştırıyor! - Resim : 2

ÇÖPE YAZILAN CESET

Yine aynı şekilde Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti.

Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Arazi şartları nedeniyle atıldığı yerden çıkarılamayan ceset için olay yerine itfaiye ekibi çağırıldı.

Polis ekipleri birkaç günlük olduğunu değerlendirdiği cesedin kimliği ile ilgili çalışma başlattı. Yazıyı kimin yazdığı ve cesedin kimliği araştırılıyor.

Belgrad Ormanı'nda 35 günde 3 ceset bulundu! Cinayet büro dedektifleri araştırıyor! - Resim : 3

Sarıyer'de bugün ise 74 yaşındaki Haşim Çınar'ın cesedi boş bir arazide bulundu.

Çınar'ın 12 gündür kayıp olduğu öğrenilirken düşüp başını çarpması sonucu vefat etmiş olabileceği değerlendirildi.