'Ben de kanseri yendiğimde stattan balon uçurur muyuz?' demişti! Fenerbahçeli Duygu Özdin'den kahreden haber
İstanbul'da bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe taraftarı Duygu Özdin, "Ben de kanseri yendiğimde stattan balon uçurur muyuz?" diyerek hayalini paylaşmıştı. Duygu Özdin'den kahreden haber geldi. Fenerbahçe Kulübü'nden de Duygu Özdin için açıklama geldi.
İstanbul'da bir süredir kanser tedavisi gören Duygu Özdin'den acı haber geldi. Genç yaşta hayatını kaybeden Özdin'in ölümü, hem ailesi hem de memleketi Niğde de derin üzüntüye boğdu.
O PAYLAŞIMI DUYGULANDIRMIŞTI
Genç yaşta hayatını kaybeden Duygu'nun, kanserle mücadelesi sırasında sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ise yürekleri burktu. Fenerbahçe taraftarı olan Duygu, "Ben de kanseri yendiğimde stattan balon uçurur muyuz?" notunu paylaşmıştı.

FENERBAHÇE'DEN ANLAMLI MESAJ
Acı haberin ardından Fenerbahçe'den yapılan bir paylaşımda, "Bir gün iyileşirsem, Kadıköy’de gökyüzüne balonlar uçsun" demiştin. 1907 balon, ilk maçta sana verdiğimiz sözle gökyüzüne yükselecek. Duygu Özdin, Hep kalbimizdesin" denildi.
“Bir gün iyileşirsem, Kadıköy’de gökyüzüne balonlar uçsun demiştin…"
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 21, 2025
1907 balon, ilk maçta sana verdiğimiz sözle gökyüzüne yükselecek.
Duygu Özdin,
Hep kalbimizdesin. pic.twitter.com/8mAjyMg5zW