Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş gerçeği itiraf etti!

Bensu Soral ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilen Hakan Baş'ın Mahmut Kırmızıgül'ün eski sevgilisi Mina Ceran ile Emirgan'da bulunan bir mekanda eğlendiği öne sürüldü. Bu iddianın ardından ise 'ihanet' soruları gündeme geldi.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş gerçeği itiraf etti!

Bensu Soral ile evliliğinde kriz yaşadığı iddia edilen Hakan Baş hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Son olarak yaz dizisi Cam Tavanlar'da rol alan oyuncu Bensu Soral ile 3 yıldır evli olduğu eşi Hakan Baş'ın aralarının çocuk sebebiyle bozulduğu iddia edilmişti. 

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncunun, "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" cevabı verdiği öğrenildi. 

Basına yansıyan boşanma iddiasına ilişkin Soral ve Baş cephesinden gelecek açıklama merakla beklenirken Hakan Baş hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş gerçeği itiraf etti! - Resim : 1

Hakan Baş eşine ihanet mi etti?

Hakan Baş'ın, ünlü fenomen Mina Ceran ile Emirgan'da bulunan bir mekanda eğlendiği iddia edildi. Bu iddianın ardından 'ihanet' soruları gündeme geldi.

Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş gerçeği itiraf etti! - Resim : 2

"Evliliğimiz hassas bir süreçte"

Çıkan iddiaların ardından Bensu Soral ve Hakan Baş'tan ortak açıklama geldi.

Ünlü çift, "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır.

Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gazete Magazin