Benzemez Kimse Bize'de ilginç anlar yaşandı! Şafak Sezer'den Bülent Ersoy'a alkol testi!

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Star TV ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize programında dikkat çeken anlar yaşandı. Geçen hafta canlı yayına alkollü çıktığı iddia edilen Bülent Ersoy'a Şafak Sezer Benzemez Kimse Bize'nin canlı yayınında alkol testi yaptı!

Benzemez Kimse Bize'de ilginç anlar yaşandı! Şafak Sezer'den Bülent Ersoy'a alkol testi!

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programının ilk bölümünde Bülent Ersoy'un  canlı yayındaki ilginç konuşmaları ve hareketleri sonucu yayına alkollü çıktığı iddia edilmiş ve çok konuşulmuştu. Benzemez Kimse Bize 2. bölümünde de yine ilginç anlar yaşandı. Programa konuk olan Şafak Sezer Bülent Ersoy'a canlı yayında alkolmetre ile alokol testi yaptı. 

Ersoy'un canlı yayına sarhoş olarak çıktığı iddia edilmişti. Ünlü sanatçı söz konusu iddialara yanıt vererek "Ağzıma bir yudum şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Tamamen heyecandan oldu" demişti.

Şafak Sezer'den Bülent Ersoy'a alkol testi

Benzemez Kimse Bize'nin 26 Eylül Pazar ekrana gelen yeni bölümünde ise Şafak Sezer geçen haftaki olaya gönderme olarak Ersoy'a alkolmetre üfletti. Alkolmetreyi kontrol eden Şafak Sezer, sıfır promil sonuç çıktığını söyledi.