Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava...

Akaryakıtta dalgalanmalar devam ederken araç sahipleri kampanya arayışına girdi. Geçtiğimiz günlerde akaryakıta ard arda indirim gelmesi vatandaşları bir hayli sevindirdi fakat yeterli bulunmadı. Benzin ve motorine gelen indirimleri yeterli bulmayan araç sahiplerine büyük bir kampanya başlatıldı.

Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava...

Bu kampanyayı duyan kulaklarına inanamayacak. Gün geçtikçe akaryakıta bir indirim bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peş peşe yapılan indirimlerin ardından en son motorine gece yarısından itibaren geçerli sayılan 81 kuruş zam gelmişti. Yapılan zam ve indirimlerin ardından, Opet büyük bir kampanya ile araç sahiplerinin karşısına çıktı.

Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava... - Resim : 1OPET İSTASYONUNDA KUYRUK OLUŞACAK!

10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 liralık indirim gelmişti. Motorine gelen indirimin sevinci kısa sürdü. Motorine gece yarısından itibaren geçerli sayılan 81 kuruş zam geldi. Opet sitesinde yaptığı açıklamayla araç sahiplerini sevindirdi. Büyük kampanya araç sahiplerinin ceplerini rahatlatacak. 

Bu kampanya Opet istasyonlarında kuyruk oluşturacak. Döviz kurundaki dalgalanmalar ve brent petroldeki fiyat değişkenliği akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Bu etkilenmeden zarar görmek isteyemeyen araç sahipleri kampanyaları takip ediyor.

Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava... - Resim : 2UZUN ZAMANDIR BÖYLE KAMPANYA GÖRÜLMEDİ!

Opet, bu kampanyadan birçok kişi yararlansın diye kampanyayı 31 Ağustos'a kadar uzattı. Türkiye genelindeki tüm Opet akaryakıt istasyonlarından tek seferde 300 TL ve katları tutarında benzin/motorin alışverişi yapan Aktivasyonlu bireysel Opet Kart sahiplerine her 300 TL için 1 çekiliş hakkı, Opet Mavi Program ile tek seferde 300 TL ve katları tutarında benzin/motorin alışverişi yapan Aktivasyonlu bireysel Opet Kart sahiplerine her 300 TL için 3 çekiliş hakkı veriliyor.

Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava... - Resim : 3Çekilişte, her dönem için 300 kişi 150 Litrelik Akaryakıt Puanı ikramiyesi kazanacaktır. Çekilişler 3 dönem için ayrı ayrı olmak üzere sırasıyla 20.07.2022, 10.08.2022, 08.09.2022 tarihlerinde saat 11.00’da Yeni Markera Çekiliş Org. Ve Prom. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 3 dönem için ayrı ayrı olmak üzere sırasıyla 26.07.2022, 16.08.2022, 14.09.2022 açıklanacaktır.

Opet'ten 30. yıla özel dev kampanya! Artık akaryakıt fiyatlarını takip etmeyeceksiniz! Bu şartları yerine getirirseniz Opet'ten 3 depo akaryakıt bedava... - Resim : 4Kampanya sadece Aktivasyonlu bireysel Opet Kart sahiplerine yöneliktir. Kampanyaya Fiat Ortak Kart, İndirim Kart, Ticari Kartlar, Otobil müşterileri, diğer Parolu kart sahipleri ve Opet Worldcard dahil değil. Kredi kartı puanları, Opet Kart puanları ve/veya hediye çekleri ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen araç sahipleri için detaylı bilgi Opet'in resmi sayfasında yer alıyor. 

OPET'TEN 30. YILA ÖZEL KAMPANYASININ DETAYLARI...