Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu eğlence dünyasının altın çocuğu Mert Vidinli! Bu yazın saç modasını Şükrü Dudu belirledi

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu gazeteci ve marka danışmanı Mert Vidinli oldu. Vidinli, pandemiyle birlikte değişen medya ve influencerlık kavramı başta olmak üzere kariyerindeki önemli dönüm noktalarını ve başarısının sırrını tv100 izleyicileriyle paylaştı.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu eğlence dünyasının altın çocuğu Mert Vidinli oldu. Vidinli, sosyal medya ve geleneksel medyanın dönüşümünü, influencerlık kavramının Türkiye’deki karşılığını ve kendi hayat hikayesini tüm samimiyetiyle tv100 izleyicilerine anlattı.

“PANDEMİYLE BERABER TÜM DENGELER DEĞİŞTİ”

Pandeminin ardından dijital dünyanın ve influencerlık kavramının başka bir hal aldığını söyleyen Vidinli, “Aslında iş değişti. Gece kulübü işletmeciliği bitti. Eskiden bambaşka bir şey yapıyordum. Mekân işletiyordum, gazete yazıyordum. O zaman sosyal medya yoktu yenilikleri gazeteden duyuruyorduk. Sistem değişti, sosyal medya büyüdü. Pandemiyle beraber dijital dünyaya biraz daha hâkim olmaya başladım. İnfluencerlar ortaya çıktı. Dengeler artık çok değişti.” dedi.

“tv100’DE ÇIKABİLMEK BENİM İÇİN BİR APOLET”

Mert Vidinli, Şükrü Dudu’ya, “Senin de sosyal medyan çok güçlü. Senin de ünlü konukların oluyor. Sen bu odalarda birçok ünlü kişiyi ağırladın. Teoman’ından tut iş dünyasına kadar. Sevdiğin dostların var. Sosyal medya seni popüler yapıyor artık. Sana gelmiyorlar mı “Şükrü Abi bizim saçımızı kessene” diye” derken Şükrü Dudu ise “Çok var. Sosyal medyanın bize katkısı o kadar büyük ki” dedi.

Mert Vidinli sözlerinin devamında, “Tabii ki ana akımı da inkâr etmemek lazım. Bugün tv100’de çıkabilmek benim için bir apolet.” İfadelerini kullandı.

BU YAZIN SAÇ TRENDİNİ ŞÜKRÜ DUDU BELİRLEDİ

Mert Vidinli, Şükrü Dudu’ya yaz gelirken saç trendi nedir, diye sordu. Şükrü Dudu ise, “Bu yaz saçların önünü uzatıyoruz. Önleri uzun, yanlar ve ense kısa oluyor ama eskideki gibi kısacık saç modeli yok artık. Hafif yanları kısa. Bu yaz her yerde onu göreceğiz.” yanıtını verdi.

“INFLUENCER’LAR OLARAK YENİ NESİL REKLAMCILIK YAPIYORUZ”

İşini çok severek yaptığının altını çizen Vidinli, “İnfluencerın kelime anlamı aslında reklamcı. Aslında baktığınızda yeni nesil reklamcılık yapıyoruz.” dedi.

 “YEME-İÇME KONUSUNDA DÜNYANIN 1 NUMARASIYIZ”

Vidinli programda Türkiye’deki hizmet kalitesinin dünyanın hiçbir yerinde olmadığını söyleyerek “Yeme-içme konusunda dünyanın 1 numarasıyız. Bizim Türkün hizmet sektöründeki başarısı hiçbir yerde yok. Ben Londra’ya gittiğimde saçımı kestirecek adam bulamıyorum. Vallahi  senin bu ekipsiz ben yurtdışında bir hiçim. Londra’ya git oranın en iyi berberi de Türk.” şeklinde yanıt verdi.

“DANLA BİLİÇ İNFLUENCER’LARIN ANASI BENCE”

Vidinli, başarılı bulduğun influencerlar listesinin başına Danla Biliç’i yazarak, “Danla Biliç işini güzel yapıyor. Danla Biliç influencer’ların anası bence. Youtube ile girdi. Hem samimi hem de eğlenceli. Biraz sürdürebilir şöhret çok önemli.” dedi.