Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor"

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini bir mekanın açılış gecesinde sahne aldı. Söz ve müziği kuaförüne ait olan yeni bir şarkı çıkaracağını ifade eden Mardini, “‘Evime hoş geldin’ olarak çekiyoruz ama çok büyük bir sürpriz var, anlatamam. Çok gündem olacak tartışma konusu olacak bir şarkı ve klip geliyor” dedi.

Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor"

tv100 Magazin Hattı’ndan Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre ünlü şarkıBerdan Mardini, Bahçeşehir Gölet’te bulunan Ayna Sahne adlı mekanın ikinci açılış gecesinde sahne aldı. Açılışa özel repertuar hazırlayan Mardini mekânı dolduran hayranlarına unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.

Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor" - Resim : 1

“TARTIŞMA KONUSU OLACAK BİR ŞARKI VE KLİP GELİYOR”

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berdan Mardini, “1 Şubat’ta yeni şarkımız çıkacak. Kuaförümün yeteneğini yıllar sonra fark ettim. Söz ve müziği kuaförüme ait. ‘Evime hoş geldin’ olarak çekiyoruz ama çok büyük bir sürpriz var, anlatamam. Çok gündem olacak tartışma konusu olacak bir şarkı ve klip geliyor” dedi.

Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor" - Resim : 2

“KOZMETİK MARKAM ÇOK BEĞENİLDİ”

Berdan Mardini çıkarmış olduğu kozmetik markasına gelen yorumları da paylaşırken, “Markamıza geri dönüşler çok güzel. Herkes paylaşıyor, ünlülerde dahil. Birde kulaktan kulağa dolaşıyor. Mükemmel bir koku beni bir koklayın anlarsınız kısa lafın özü beni koklayın '' ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor" - Resim : 3

"ŞARKININ GÜN YÜZÜNE ÇIKMASI ÇOK ÖNEMLİ"

İnci Taneleri'nin ilk bölümü ile reyting izlenme rekorları kırarken çok konuşulan pavyon sahnesini Berdan Mardini de yorumladı, “Benim için öncelikle orda gün yüzüne çıkmamış bir şarkının bu diziden sonra çıkması çok önemliydi. Arkadaşlarımın da çok şarkıları var ama gün yüzüne çıkmıyor. Birilerinin iteklemesi ya da gereksinim duyması lazım. Yılmaz abiyi çok sevdim çok başarılı gerçek bir hikayeyi anlatmış. Hakikaten çok güzel durmuş hikâyenin arkasında. Ama şunu söyleyeyim Yılmaz ağabeyi tebrik ediyorum, güzel kaleme almış. Bundan sonraki bölümleri kaçırmak imkânsız bağımlısı yapacak. Birinci bölümden belli oldu. Başarılar diliyorum bol reytingler” dedi. 

Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor" - Resim : 4

 Berdan Mardini'den merak uyandıran açıklama: "Gündem, tartışma konusu olacak şarkı ve klip geliyor" - Resim : 5