Beren Saat'ten depremzede çocuklara kayıp ve yas üzerine iyileştirici bir hikâye

Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın "Okuyan Bir Gelecek" projesi depremzede çocuklara da ulaşıyor. Beren Saat de projeye destek veren ünlüler arasında yer aldı. Saat, kayıp ve yas üzerine iyileştirici bir kitabı seslendirdi.

Beren Saat'ten depremzede çocuklara kayıp ve yas üzerine iyileştirici bir hikâye

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), çocukların dil gelişimini desteklemek ve onlara kitap okuma sevgisi kazandırmak için 2016 yılında hayata geçirdiği "Okuyan Bir Gelecek" projesini, 2021 yılında dijital platforma taşıyarak pandemi döneminde de çocukları desteklemeye devam etmişti.

Mikrofon başına geçen sanatçılar, uzmanlar ve yazarlar, Fazıl Say’ın müzikleri eşliğinde şu ana kadar 18 farklı hikaye kitabı seslendirdi. 

"UMUT OLMASINI DİLERİM"

"Okuyan Bir Gelecek" projesi kapsamında okuyanbirgelecek.org platformuna yeni kitaplar ekleniyor. Yeni serinin ilk kitabı olan “Tostos Dedesini Özlüyor”Beren Saat seslendirdi. Klinik Psikolog Bahar Çakır’ın kaleme aldığı ve Gözde Eyce’nin resimlediği kitap, kayıplar ve yas üzerine yazılmış iyileştirici bir hikayeyi çocuklarla paylaşıyor.

Beren Saat, “Bu anlamlı projeye katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum, AÇEV’e teşekkür ederim. Başta depremden etkilenen çocuklar ve aileleri olmak üzere zorlayıcı duygularla baş etmeye çalışan herkese iyi gelmesini, umut olmasını dilerim” dedi.

Bugüne kadar kitapları Cem Yılmaz, Demet Evgar, Genco Erkal, Hatice Şendil, Mert Fırat gibi isimler seslendirdi. (NTV)