Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in bebeklerinin ismi belli oldu!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin üçüncü çocuklarına verecekleri isim belli oldu. İşte detaylar...

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in bebeklerinin ismi belli oldu!

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü kez bebek heyecanı yaşıyor.

Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü çift, bu kez kız bebek bekliyor.

Yakın arkadaşlarıyla yemekte buluşan Bergüzar Korel, bir kızı olacağını müjdeledi. Güzel oyuncu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hepsi benden heyecanlı"

"Allah biliyor çok istedim.. Ailemiz, en yakınlarımız, can dostlarımız.. Herkes.. Büyük bir ailemiz olsun, sağlıklı mutlu evlatlarımız olsun.. E biri de kız olsun. Ne kadar çok istediysek Han’ımız daha yaşını doldurmadan kız evladımızın mutluluğu heyecanı hepimizi sardı. Canım Hatice’m toplamış tüm arkadaşlarımızı bir kaç hafta önce bana böyle bir sürpriz yaptı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in bebeklerinin ismi belli oldu! - Resim : 2

Hepsi benden heyecanlı. Sözleştik, Sağlıkla, mutlulukla ilerleyen günlerde tüm erkek anneleri olarak içimizde kalan tüm simleri, balonları, tülleri birbirinize dolayıp eğleneceğiz Allah nasip ederse..

Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim. Mutlu günlerinizde kalbi hep sizinle atan güzel insanlar hiç eksilmesin hayatınızdan"

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in bebeklerinin ismi belli oldu! - Resim : 3

 Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin doğacak kızlarına ise Leyla adını verecekleri öğrenildi.

Leyla ismini özellikle Bergüzar Korel'in istediği gelen bilgiler arasında.

Ünlü oyuncu, bir dönem beyazperdede gişe rekoru kıran "Kurtlar Vadisi Irak" filminde 'Leyla' karakterini canlandırmıştı.

Kaynak: Snobmagazin