Berkay - Arda Turan davasında ikinci duruşma

Berkay ile Arda Turan arasında yaşanan darp ve silah çekme davasının ikinci duruşmasına Berkay katılırken Arda Turan katılmadı. Mahkemede olayın tanığı dinlenirken ilginç bir Burak Yılmaz iddiası ortaya atıldı.

41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Berkay katıldı. Arda Turan’ın avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinlendi. 

Mahkeme duruşmayı 11 Eylül'e erteledi.

Mahkemede neler yaşandı?

Bugün yapılan duruşmada olay esnasında Özlem Şahin'i Arda Turan'ın masasına birlikte gittiği makyöz Önder Tiryaki dinlendi. Tiryaki, "Beraber ödül töreninden geldik. Ben ile Özlem içeride arkadaşlarımız olduğu için içeriye geçtik. Daha sonra Arda Turan'ın o masada olduğunu fark etmedik. Bir süre sonra Özlem Şahin ile Arda Turan konuştu. Sonra bir anda Özlem Şahin bana döndü ve "Beni Berkay'ın yanına götür" dedi diye aktardı.

Arda Turan'ın avukatları ise, "Orada Burak Yılmaz size küfür sinkaflı küfürler ederek gitmenizi istemedi mi?"  diye soruldu. Tiryaki de bu sözleri duyduğunu belirtti. Tiryaki, Özlem Şahin ile Arda Turan'ın konuştuklarını gördüğünü ancak duymadığını belirtti.

Berkay'ın avukatı Burak Yılmaz'ın ifadelerinde çelişki olduğunu belirterek tanık olarak dinlenilmesini istedi. Ancak mahkeme bu isteği kabul etmedi.

Olayla ilgili kamera kayıtlarının çözümlenmesinin tamamlandığı belirtildi. Kamera kayıtlarının çözünürlüğünün düşük olduğu yönündeki itirazı da mahkeme reddetti ve görüntülerin yeterli olduğu belirtildi.

Bilirkişi raporunun ardından hem Arda Turan'ın hem de Berkay'ın avukatları süre istedi. 

Duruşma sona ererken Berkay adliyeden ayrıldı.