Berru Tural'dan yeni klip

Türk pop müziğinin genç isimlerinden, ‘İntikam, Aşk Engel Tanır mı’, Hiç İyi Değilim’ ve Aşk Esiyor’ şarkılarıyla pop aleminde renkli ve kalıcı izler bırakan Berru Tural, adını vermek istemediği yeni şarkısının klibini Karamürsel’de çekti.

Berru Tural'dan yeni klip

Pop dünyasında söylediği şarkılarla büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan Berru Tural, adını vermek istemediği yeni şarkısının klip çekimlerini Karamürsel’de yaptı. Erkansas City Kovboy Kasabası’nda çekimlerinin yapıldığı yeni şarkısının klibi sonrasında, “Karamürsel’e yazın başında gelme fırsatı buldum, bu yeni şarkımın klibini burada çekmek nasip oldu, o yüzden çok kısmetli ve şanslı hissediyorum kendimi” dedi.

Karamürsel bana uğur getirecek

Tural, “Söz ve müzik Güven Baran’a ait. Baran’la dördüncü işimiz. Kendisiyle güzel bir dostluğumuz var. Karamürsel çok güzel bir yer, İstanbul’a çok yakın. Hafta sonu için tam anlamıyla dinlenmek için doğası, denizi her şeyi var. Enerjisi çok güzel Osmangazi köprüsüyle de İstanbul’la arası çok daha kısalmış. 45 dakikada İstanbul’dan buraya geliyorum. İnsanları çok sıcakkanlı, misafirperver sakin huzurlu bir yer. Sahili de çok güzel. Karamürsel’in bu işimde inşallah bana uğur getireceğine inanıyorum” dedi.

Herkese teşekkür etti

Son olarak, Karamürsel’de kapılarını açtıkları için Deniz Kelkitlioğlu’na, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, Yardımcısı Mesut Çetinkaya’ya, Erkansac City Kovboy Kasabası sahibi Erkan Erdem’e ve yanında olan herkese çok teşekkür eden Tural, “Karamürsel’den bir yerler alarak burada en azından hafta sonları dinlenmek için tercih edeceğim bir yer” dedi.

Efe Cansoy’un yönetmenliğini ve kurgusunu üstlendiği video klipte Tural, modacı Emre Erdemoğlu’nun hazırladığı, sanatçı Sezen Aksu’nun resimli kostümü dikkat çekti.