Beş bacağı olduğuna inandırmak için röntgenini paylaşmıştı... Şimdi ise ölmemesi için yardım bekliyor

Benzersiz bir kediye sahip olan genç kadın, sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Kedisinin beş bacaklı olduğunu görenler ilk önce gözlerine inanamasa da genç kız, kedisinin röntgen fotoğraflarını da paylaştı. Sosyal medya fenomeni haline gelen sevimli kediye kanser teşhisi konduğunu açıklayan sahibi, yüksek tutarlı faturalar sebebiyle onun için destek toplamaya başladı.

Beş bacağı olduğuna inandırmak için röntgenini paylaşmıştı... Şimdi ise ölmemesi için yardım bekliyor

Beş bacaklı bir kedi, sahibi benzersiz kedinin hareket halindeki videolarını paylaşmaya başladıktan sonra sosyal medyada pek çok kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Lu veya TikTok'ta bilindiği şekliyle Leggy Lu, kanser teşhisi konulduktan sonra çaresizce ameliyat olması gerekiyor. Bu bakımı karşılamak için çok yüksek faturalarla karşı karşıya kalan Tennessee'li sahibi Julia Williford, destek toplamak umuduyla özel kedisinin kliplerini internette paylaşmaya başladı.

Beş bacağı olduğuna inandırmak için röntgenini paylaşmıştı... Şimdi ise ölmemesi için yardım bekliyor - Resim : 1

İLK TANIŞMALARINI ANLATTI

Williford, New York City'deki bir barınaktan beş ayaklı kediyi sahiplendiğini söyledi.  "Üniversiteyi bitirdiğim ve hayatımın ne yöne gittiği hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bir kedi evlat edinmeyi planlamıyordum" dedi. Koruyucu aile oryantasyonunu tamamlayan Williford, kısa süre sonra Lu'nun bir resmine rastladı. Onu alt etmek için çok fazla iknaya ihtiyacı yoktu ama zorlukları da vardı. Williford, "İlk birkaç gün çok korkmuştu," diye itiraf ediyor. "Ama kabuğundan çıktığında ve onun ne kadar tatlı, aptal ve sevimli olduğunu öğrendiğimde, onu asla bırakamayacağımı biliyordum."

Beş bacağı olduğuna inandırmak için röntgenini paylaşmıştı... Şimdi ise ölmemesi için yardım bekliyor - Resim : 2

5 AYAKLI OLMASININ SEBEBİNİ ARAŞTIRDI

Williford, veterinere neden beş ayağı olduğunu sorduğunda cevap alamadığını ancak kendi araştırmalarına göre, en olası neden annesinin hamileyken toksinler veya kanserojenlerle temas etmesinin olabileceğini düşünüyor. 

Beş bacağı olduğuna inandırmak için röntgenini paylaşmıştı... Şimdi ise ölmemesi için yardım bekliyor - Resim : 3

KANSER TEŞHİSİ KONUNCA DESTEK TOPLAMAYA BAŞLADI

Lu nispeten mutlu bir yaşam sürmesine rağmen, yakın zamanda meme kanseri teşhisi konduğu için acil bakıma ihtiyacı var. Eşsiz doğası nedeniyle Lu, Tennessee Üniversitesi Küçük Hayvan Hastanesinden cerrahlar tarafından ameliyat edilmelidir. Meme bezleri çıkarıldıktan sonra Lu, kanserin potansiyel yayılmasını durdurmak için kemoterapi gerektirecek. Williford, tedavi için nakit bulmakta zorlanırken, TikTok'ta Lu hakkında paylaşım yapmaya karar verdi. Bir fon oluşturdu. Şimdi sevimli kedinin hayranları onun tedavisi için destek veriyor. Çok yakında ameliyat olacak.