Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası gergin anlar! Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itti! Yıldız futbolcu şaşkına döndü

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Adana Demirspor’un Beşiktaş’ı 4-2 yendiği maçın ardından gerginlik yaşandı. Şenol Güneş, Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Öztürk ile sarılan futbolcusu Salih Uçan’ı iterek soyunma odasına gönderdi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası gergin anlar! Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itti! Yıldız futbolcu şaşkına döndü

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında Adana Demirspor, evinde konuk ettiği Beşiktaş’ı 4-2 mağlup etti. Adana Demirspor’a galibiyeti getiren golleri Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan attı. Beşiktaş’ın gollerini ise Aboubakar ve Milot Rashica kaydetti. Maç bu skorla sona ererken bitiş düdüğü sonrası futbolcular birbirlerine tebrik etti.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası gergin anlar! Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itti! Yıldız futbolcu şaşkına döndü - Resim : 1

İTEREK SOYUNMA ODASINA GÖNDERDİ

Soyunma odası tüneli önünde Beşiktaşlı Salih Uçan'ın Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Öztürk ile sarılarken Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş araya girdi. Güneş, Salih’i iterek soyunma odasına gitmesini istedi.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası gergin anlar! Şenol Güneş, Salih Uçan’ı itti! Yıldız futbolcu şaşkına döndü - Resim : 2

SALİH UÇAN ŞAŞIRDI

O esnada Salih Uçan, yaşadığı olayın şaşkınlığıyla arkasına dönerek hocasına baktı. Salih Uçan'ın da hocasına cevap vermeye çalıştığı görüldü. O sırada Beşiktaş teknik heyeti araya girerek deneyimli futbolcuyu soyunma odasına götürdü.

Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında yaşanan gerginlik, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Not: Görüntüler yayıncı kuruluş BeIN Sports’tan alınmıştır.