Beşiktaş Başkanı Çebi’den taraftarlara transfer mesajı: “Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftarların transfer konusundaki serzenişlerinin haklı olduğunu belirterek, “Haklı olarak en iyisini istiyorlar. Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar" dedi.

Beşiktaş Başkanı Çebi’den taraftarlara transfer mesajı: “Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar”

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya’nın Grassau kentinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına açık olarak yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas oyunu oynayan siyah-beyazlı futbolcular, pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda yapılan çift kale maçın ardından son bölümde ise Beşiktaşlı oyuncular, orta, kafa ve şut idmanı yaptı.

Beşiktaş Başkanı Çebi’den taraftarlara transfer mesajı: “Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar” - Resim : 1

HAZIRLIK MAÇINDAKİ İSİMLER YENİLENME ÇALIŞMASI YAPTI

Dün Mizokövesd ile oynanan hazırlık maçında ilk 11’de oynayan Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Jackson Muleka ve Arthur Masuaku idmanın ilk bölümünde yenileme koşusu yaptı.

Beşiktaş Başkanı Çebi’den taraftarlara transfer mesajı: “Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar” - Resim : 2

İKİ FUTBOLCU ANTRENMANA KATILMADI

Amir Hadziahmetovic, boğaz enfeksiyonu sebebiyle idmanda yer almazken, Valentin Rosier ise takımdan ayrı salonda yenileme idmanı yaptı.

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

Beşiktaş Başkanı Çebi’den taraftarlara transfer mesajı: “Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar” - Resim : 3

BAŞKAN ÇEBİ’DEN TARAFTARLARA MESAJ

Dün yapılan hazırlık maçı ile kampa katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, antrenmanın tamamını takip etti. Teknik Direktör Şenol Güneş ile saha kenarında sohbet eden Başkan Çebi, ardından basın mensuplarını selamlayarak, "Taraftarların haklı serzenişleri var. Haklı olarak en iyisini istiyorlar. Bize güvensinler en iyisini yapacağız. Rahat olsunlar" şeklinde konuştu.