Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Sergen Yalçın açıklaması! Derbi için Fenerbahçe'ye gözdağı!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ismi siyah-beyazlı takımla anılan teknik direktör Sergen Yalçın hakkında, “Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş, tarihi işler yapmış, şampiyonluklar yaşamış, sembol olmuş, antrenörlük zamanında her türlü zorluğa rağmen şampiyon olmuş bir isim. Dolayısıyla Sergen Yalçın isminin konuşulması kadar doğal bir şey olamaz” dedi. Arat, Fenebahçe derbisi için ise "Beşiktaş için her zaman derbi, derbidir. Beşiktaş, her zaman derbiye galibiyet için çıkar" dedi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Sergen Yalçın açıklaması! Derbi için Fenerbahçe'ye gözdağı!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, VOLE’ye açıklamalarda bulundu. Hasan Arat, siyah-beyazlı takımın teknik direktör konusundaki çalışmaları, ismi Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın ve Şenol Güneş hakkında konuştu.

Arat, “Şu anda Uluslararası Atletizm Federasyonu İcra Üyesi olarak Antalya'dasınız. Sergen Yalçın ile bir görüşme yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt vererek,  “Sergen Yalçın hem sporcu hem de teknik direktör olarak Beşiktaş'ın kıymetlisidir. Fakat şu an Antalyaspor'un hocası olduğu için böyle bir görüşme yapmanın doğru olduğuna inanmıyorum” dedi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Sergen Yalçın açıklaması! Derbi için Fenerbahçe'ye gözdağı! - Resim : 1

"SEZON SONUNDA HER ŞEY OLABİLİR"

Teknik direktör çalışmaları hakkında konuşan Arat, “Teknik direktör konusunda daha önce özellikle Fernando Santos gelmeden önce büyük bir görüşme trafiği geçirmiştim. O görüşme trafiğindeki birçok arkadaşla tekrar görüşme niyetinde değilim. Bazı isimlerle görüşmelere başladık. Ama önceliğim şu anda Serdar hocanın (Topraktepe) başarısı. Sezon sonuna bu işi başarıyla tamamlamasını ve kupayı almasını bekliyoruz. Onu gözlemlememiz lazım. Onu gördükten sonra karar vereceğiz. Ben Serdar hocaya haksızlık yapamam. Sezon sonunda her şey olabilir. Samimi olmak lazım, ben camiamla her şeyi şeffaf konuşuyorum. Her türlü alternatife bakarız. Camiama rağmen harekete girmem. Kampa gitmeden önce bütün bunların hepsi bitecek” dedi.

"İYİ BİR TRANSFER KOMİTEMİZ VAR"

Transfer çalışmalarının sezon başı kampından önce tamamlanacağını kaydeden Arat, “İyi bir transfer komitemiz var. Bu komitemiz çok yoğun çalışıyor. Eksiklerimizi biliyoruz ayrıca gidecek oyuncuları da biliyoruz” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ VE SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

İsmi siyah-beyazlı takımla anılan Sergen Yalçın ve Şenol Güneş hakkında da konuşan Arat şunları kaydetti:

“Beşiktaşlılar Sergen Yalçın'ı ve Şenol Güneş'i konuşmakta çok haklılar. Son 10 yıldaki en önemli şampiyonlukları bu iki isimle yaşamışız. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş, tarihi işler yapmış, şampiyonluklar yaşamış, sembol olmuş, antrenörlük zamanında her türlü zorluğa rağmen şampiyon olmuş bir isim. Dolayısıyla Sergen Yalçın isminin konuşulması kadar doğal bir şey olamaz. Aynı şekilde Şenol hocamızla da Beşiktaş'ın Avrupa'daki en başarılı dönemi yaşandı. Üst üste şampiyonluklar kazandı. Biz Beşiktaşlılar vefalıyızdır, saygılıyızdır. Dolayısıyla her iki hocamız her zaman düşünce çerçevemizin içinde olması kadar doğal bir şey olamaz. Ama dediğim gibi şu anda öncelikle Serdar hoca ve ekibinin başarısıdır benim için önemli olan. Diğerleri niyettir, her türlü niyeti talebi dinleriz. Yönetim kurulumuz da bunları değerlendirip karar verir.”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Sergen Yalçın açıklaması! Derbi için Fenerbahçe'ye gözdağı! - Resim : 2

BEŞİKTAŞ, TFF SEÇİMLERİNDE KİMİ DESTEKLEYECEK?

Arat, Sporx'de açıklamalarda bulundu. Arat, "TFF Başkanlık seçimi için desteklediği bir aday var mı Beşiktaş Kulübü'nün?" sorusuna, "Beşiktaş Kulübü, seçim tarihi kararı alınıp, adaylar ortaya çıktıktan sonra kararını verecektir. Bizim bütün isteğimiz çok adaylı olmasıdır. Çok adaylı olduğu takdirde, takımlar doğru ekibi seçme şansına sahip olacak. O yüzden biz çok adaylı bir seçim olmasını bekliyoruz. Ona göre değerlendirmemizi yapacağız." cevabını verdi.

FENERBAHÇE DERBİSİ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacakları derbi için, "Beşiktaş, her zaman derbilerin takımıdır. Beşiktaş'ın ne yapacağını kimse anlayamaz. Bizim takımımız iyi bir havaya giriyor Türkiye Kupası konsantrasyonuyla. Dolayısıyla o maç da aynı Beşiktaş'ın her maçta olduğu gibi hedefinin galibiyet olacağı bir maçtır. Sporcularıma güveniyorum. Sporcularımız, cuma günü çok güzel birlik, beraberlik gösterdiler. Takım olma ruhunu hissettirdiler bütün camiaya. Bunun sürdürülebilir olması önemli. Ankaragücü maçı, arkasından Fenerbahçe maçı bunlar iyi imtihanlar. Bu imtihanları başarıyla atlamamız halinde, camiamızın güveni de yerine gelecektir. Oyuncularımızın değeri de yerini bulacaktır. O rekabet oyuncular açısından da iyi olacaktır. Beşiktaş için her zaman derbi, derbidir. Beşiktaş, her zaman derbiye galibiyet için çıkar. Hedef her zaman galibiyet" dedi.