CANLI İZLE Beşiktaş – Çaykur Rizespor

Süper Lig 17. haftasında Beşiktaş, Rizespor sınavına çıkıyor. Beşiktaş Rizespor’u sahasında ağırlıyor. Beşiktaş, Rizespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak ve zirve yarışını sürdürmek istiyor. İşte Beşiktaş Rizespor maçı öncesi istatistik ve tüm detaylar...

CANLI İZLE Beşiktaş – Çaykur Rizespor

Beşiktaş, Süper Lig 17. hafta maçında Rizespor ile kozlarını paylaşıyor. Zorlu Beşiktaş Rizespor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Peki Beşiktaş Rizespor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Beşiktaş yeni seri peşinde

Maç öncesi iki takımın Süper Lig'deki istatistiklerine bakılacak olursa; Beşiktaş son 5 maçında sadece 1 mağlubiyet aldı. Kara kartallar Çaykur Rizespor karşısında alacağı 3 puanla yeni bir seri başlatmış olacak.

Beşiktaş, Süper Lig'de 31 puanla 1. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Rizespor ise 20 puanla 15. sırada yer alıyor. Süper Lig'deki son 5 maçına bakıldığında ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 2 de galibiyeti bulunuyor. 

Beşiktaş’ta işler yolunda, sakatlar iyileşti

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle Hes Kablo Kayserispor maçında görev alamayan Rachid Ghezzal, hazır hale geldi. Uzun süredir sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ve Adem Ljajic de takımla çalışmalara başladı. Annesinin vefatı nedeniyle ülkesi Kamerun'a giden Vincent Aboubakar ise bugün İstanbul'a dönecek.

Peki Beşiktaş Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Rizespor maçı Vodafone Arena Stadı’nda saat 19.00’da başlıyor. Beşiktaş Rizespor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Beşiktaş Rizespor maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 1 aboneliği gerekiyor. 

İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Necip, Josef, Oğuzhan, N'Koudou, Larin, Aboubakar.

Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Emir Dilaver, Talbi, Meriah, Melnjak; Donsah, Fabricio, Samudio, Tunay Torun, Skoda.