Beşiktaş Avrupa aşkına

Süper Lig'de, Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Vedat Muriqi'nin 25. dakikada kırmızı kart gördüğü mücadelede Siyah-Beyazlı ekip sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Avrupa aşkına

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, Siyah-Beyazlı ekibin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla Avrupa kupaları iddiasını devam ettirdi.

İlk yarıda iyi oynayan Fenerbahçe, 25. dakikada Vedat Muriqi'nin kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan Beşiktaş, Vida ve Gökhan Gönül'ün attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi ihtimali sürüyor

Trabzonspor'un CAS'ta devam eden cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne hangi takımın gideceği henüz belli değil. Trabzonspor 62 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sivasspor'un ise 60 puanı var. Beşiktaş ise 59 puanda.

Ligin son haftasında Trabzonspor ve Sivasspor mağlup olur, Beşiktaş kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ne Beşiktaş gidecek. Sivasspor kazanır, Trabzonspor puan kaybederse Şampiyonlar Ligi bileti alan takım Sivasspor olacak.

Trabzonspor'a CAS'tan kötü haber geldiği takdirde Sivasspor ya da Beşiktaş son hafta alacakları puan sonucunda Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak kazanacak.