Derbide 'Larin Destan' yazdı

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Galatasaray'ı ağırladı. 3 gol sesi, 1 penaltı ve birçok tehlikeli pozisyonun yaşandığı muhteşem derbide gülen taraf Beşiktaş oldu. Siyah beyazlılarda Larin, 2 golle maçın yıldızı oldu.

Derbide 'Larin Destan' yazdı

Süper Lig'de 17 puanı bulunan Beşiktaş, aynı puanla 8. sırada bulunan Galatasaray'ı ağırladı. Karşılaşmaya tempolu başlayan Beşiktaş, Galatasaray'ın kontra atağına engel olamadı ve 35. dakikada Cicaldau'nun golü sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından baskısını artıran Sergen Yalçın'ın öğrencileri, 40. dakikada Cyle Larin ile skora eşitlik getirdi ve taraflar soyunma odasına bu skorla gitti: 1-1

İkinci yarıda sahne tekrar Larin'in

İkinci yarıya da baskılı başlayan siyah beyazlılar, 65. dakikada tekrardan Cyle Larin ile golü buldu. Karşılaşmada hem takımının hem kendisinin ikinci golünü kaydeden Larin'in gol sevinci görülmeye değerdi.

Penaltı kaçtı

Dakikalar 79'u gösterdiğinde ise Vida'nın eline gelen top sonrasında Fatih Terim'in öğrencileri penaltı kazandı. Topun başına gelen Mustafa Muhammed, penaltı atışından yararlanamadı. Doğru köşeyi bulan kaleci Ersin Destanoğlu, penaltı atışını kurtarmayı başardı.

Kalan dakikalarda ise derbide kıyasıya mücadele seyredildi ancak gol sesi çıkmayınca Beşiktaş, derbide 2-1 kazanan taraf oldu.