Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Süper Lig 10. hafta derbi maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş ve Galatasaray Türkiye Süper Lig 10. hafta maçında mücadele verecek. Futbolseverler ‘Beşiktaş Galatasaray derbi maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Galatasaray maçı muhtemel 11’ler neler? ’ sorularına yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 1

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Galatasaray maçı 25 Ekim Pazartesi akşamı Vodafone Park Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Galatasaray saati 19:00’da başlayacak ve BEİN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 2BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM?

Türkiye Süper Lig 10.hafta Beşiktaş ve Galatasaray derbi maçının hakemi henüz belli olmadı.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 3

Şampiyonlar Ligi’nde Sporting Lizbon’a kaybederek üst tura çıkma umutlarını büyük oranda yitiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne devam edebilmek için grupta üçüncü olmaya çalışacak. Bir yandan da Süper Lig’deki zirve yarışını sürdüren siyah beyazlı takım Galatasaray’ı kendi evinde konuk edecek.

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, derbi saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? - Resim : 4

UEFA Avrupa Ligi’nde kendi grubunda lider olan Galatasaray ise bu sezon Süper Lig’de üst üste önemli puan kayıpları yaşamıştı. Beşiktaş deplasmanında bu gidişatı durdurmak isteyen sarı kırmızılı takım Vodafone Park’ta 3 puan için sahada olacak.

Marcao’nun da cezasının sona ermesiyle birlikte Galatasaray’da Arda Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş’ta ise Hasic, N’Koudou, Mehmet Topal ve Atiba eksik oyuncular arasında yer alıyor.