Beşiktaş ile Süper Lig'de sadece 1 maça çıkabildi. Kulüp anında sözleşmesini feshetmişti. Şimdi Avrupa yolcusu

Süper Lig'de Beşiktaş ile sadece 1 maça çıkan ancak ilginç bir nedenden dolayı sözleşmesi feshedilen futbolcunun Avrupa yolcusu ortaya çıktı. Transferde son pürüzlerin kaldığı iddia edildi.

Beşiktaş ile Süper Lig'de sadece 1  maça çıkabildi. Kulüp anında sözleşmesini feshetmişti. Şimdi Avrupa yolcusu

Süper Lig'e bu sezon erken havlu atan Beşiktaş'ta takımın toparlanma süreci devam ediyor. Fernando Santos'un takımın başına getirilmesinin ardından galibiyet almaya başlayan siyah beyazlılarda ilginç gelişmeler de yaşandı. 

TANIŞMA UYGULAMASI BAŞINA DERT AÇTI 

İnternet üzerinden açtığı tanışma uygulaması olay yaratan Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan Delibaş, henüz takımı ile 1 Süper Lig maçına çıkmıştı ki kulüp tarafından sözleşmesi feshedildi. 

Beşiktaş ile Süper Lig'de sadece 1  maça çıkabildi. Kulüp anında sözleşmesini feshetmişti. Şimdi Avrupa yolcusu - Resim : 1

BABASI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sözleşmenin feshedilmesinin ardından Delibaş'ın babası da yaptığı açıklamada oğlunun henüz genç bir delikanlı olduğunu ve kulüp yöneticilerinin ona doğru yolu göstermek yerine dışladığını söylemişti. Delibaş ailesi, Samet Aybaba'ya da yoğun tepki göstermişti. 

ŞİMDİ AVRUPA YOLCUSU 

Emirhan'la ilgili son olarak ise yeni bir bilgi ortaya çıktı. Emirhan Delibaş'ın, Belarus ekiplerinden Dinamo Minsk ile idmanlara çıktığı iddia edildi. 

HER AN SÖZLEŞME İMZALAYABİLİR

Belaruslu muhabir Nikolai Ivanov'un haberine göre; genç oyuncu, Belarus Premier Lig lideri Dinamo Minsk tarafından beğenilirse sözleşme imzalanacak.