Beşiktaş, Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü ile deplasmanda karşılaşacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında, Neftçi Bakü ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Azerbaycan’a gitti. Siyah beyazlı takımın kafilesinde Ghezzal ve Cenk Tosun yer almadı, yeni transfer Rebic ise kafilede kendine yer buldu.

Beşiktaş, Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü ile deplasmanda karşılaşacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorla geçerek 3. Tur’a yükselen Beşiktaş, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşmişti. Beşiktaş bu kapsamda UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın TSİ 20.00'de deplasmanda Neftçi Bakü'yle karşılaşacak.

Beşiktaş, Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü ile deplasmanda karşılaşacak - Resim : 1

BEŞİKTAŞ, BAKÜ'YE GİTTİ

Siyah-beyazlı kafile bu müsabaka için Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan öze uçakla Azerbaycan'ın Bakü kentine hareket etti.

Beşiktaş, Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü ile deplasmanda karşılaşacak - Resim : 2

İKİ İSİM KADRODA YER ALMADI

Kafilede Ghezzal ve Cenk Tosun yer almadı, yeni transfer Rebic ise yer buldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Neftçi Bakü PFK maçı kadrosuna şu futbolcular dahil etti:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Francisco Montero, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Kerem Atakan Kesgin, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Kartal Kayra Yılmaz, Valentin Rosier, Jackson Muleka, Oğuzhan Akgün, Jean Onana, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Emrecan Bulut."