Beşiktaş son dakikada yıkıldı!

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Adana Demirspor'u Montero, Josef ve Rıdvan'ın golleriyle 3-0 öne geçmişti ancak Adana Demirspor harika bir geri dönüşe imza attı! Mavi Şimşekler Vargas ve Balotelli'nin iki golüyle 3-0'dan skoru 3-3'e getirdi ve bir puanı son saniyede adeta kaptı

Beşiktaş son dakikada yıkıldı!

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Adana Demirspor'u Montero, Josef ve Rıdvan'ın golleriyle 3-0 öne geçmişti ancak Adana Demirspor harika bir geri dönüşe imza attı! Mavi Şimşekler Vargas ve Balotelli'nin iki golüyle 3-0'dan skoru 3-3'e getirdi ve bir puanı son saniyede adeta kaptı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Francisco Montero'nun golüyle 20. dakikada 1-0 öne geçti.

Golün ardından da temposunu düşürmeyen siyah beyazlılarda 45. dakikada Josef, ceza sahasına hareketlenen Batshuayi'yi gördü ve uzun bir top attı, Batshuayi, savunma ve kaleci Ferhat'in çarpışması sonrası top kimseye değmeden ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.

Yalçın öğrencileri, ligin 6. haftasında karşılaştıkları Adana Demirspor karşısında soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda başka bir Adana

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Adana Demirspor üstünlüğü sahaya yansıdı. Ancak 52. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın golüne engel olamayan mavi siyahlılar, Beşiktaş karşısında 3-0 geriye düştü.

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Vargas'ın mükemmel frikik golü ile skor 3-1'e geldi.

5 hafta sonra ilk 11'de yer alamayan İtalyan Yıldız Mario Balotelli, 67. dakikada oyuna girdi ve 79. dakikada attığı golle takımını canlandırdı.

Mücadelenin son dakikaları nefes keserken Adana Demirspor, yakaladığı korner fırsatını iyi değerlendirdi ve yaşanana karambolde Britt Curtis Assombalonga'nın golüyle skora eşitlik getirdi.