Beşiktaş, Milot Rashica transferini KAP’a bildirdi

Beşiktaş, Milot Rashica'nın transferi için futbolcu ve kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş, Milot Rashica transferini KAP’a bildirdi

Beşiktaş, sürpriz bir transfer imza atarak Milot Rashica'nın transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş Kulübü bu transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Yapılan bildirimde, “Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

UÇAĞIN İNİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Öte yandan Kosovalı golcüyü taşıyan uçak, İngiltere’den havalandı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Rashica’yı taşıyan uçak, saat 02.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek.

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI NETLEŞTİ

Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş, bu transfer için Norwich City’ye 5 milyon euro bonservis ödeyecek. Kosovalı yıldız, siyah beyazlı takım ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Gökmen Özcan’ın bilgilerine göre futbolcu 2 milyon euro maaş kazanacak.

Sağ forvet ve kanat pozisyonlarında forma giyen Rachica geçen sezon Galatasaray'da 30 maçta; 6 gol, 7 asistlik performans göstermişti.