Beşiktaş Svensson, Muci, Warroll ve Al-Musrati’den sonra bir transfer daha yaptı! 19 yaşındaki gurbetçi ve kulübüyle anlaşma tamam!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hollanda ekibi De Graafschap forması giyen Başar Önal’ın transferi için futbolcu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Svensson, Muci, Warroll ve Al-Musrati’den sonra bir transfer daha yaptı! 19 yaşındaki gurbetçi ve kulübüyle anlaşma tamam!

Ara transfer döneminde Jonas Svensson, Ernest Muci, Joe Warroll ve Al-Musrati’yi kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş, Hollanda ekibi De Graafschap forması giyen Başar Önal ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Svensson, Muci, Warroll ve Al-Musrati’den sonra bir transfer daha yaptı! 19 yaşındaki gurbetçi ve kulübüyle anlaşma tamam! - Resim : 1

FUTBOLCU VE KULÜBÜYLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Siyah-beyazlı kulüp, yaptığı görüşmeler sonucu futbolcunun kulübüyle de anlaştı. İki takım arasında transfer evraklarının imzalanması için çalışmalar yapılıyor. Resmi imzaların atılmasıyla Başar Önal, Beşiktaş’ın 5.transferi olacak.

Beşiktaş Svensson, Muci, Warroll ve Al-Musrati’den sonra bir transfer daha yaptı! 19 yaşındaki gurbetçi ve kulübüyle anlaşma tamam! - Resim : 2

BAŞAR ÖNAL'IN İSTATİSTİKLERİ

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 800 bin euro olarak gösterilen 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu, kanat pozisyonunda forma giyiyor ve bu sezon takımıyla çıktığı 25 maçta 7 gol attı, 4 asist yaptı.

 Beşiktaş Svensson, Muci, Warroll ve Al-Musrati’den sonra bir transfer daha yaptı! 19 yaşındaki gurbetçi ve kulübüyle anlaşma tamam! - Resim : 3