Serdar Ortaç Var Odası'nda! Ben suçluyum

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Adana Demirspor karşısında yaşadığı mağlubiyetin ardından sahnede sarf ettiği sözler nedeniyle tepkilerin odağı olan Serdar Ortaç, TV100'de yayımlanan Var Odası programına katıldı.

TV100'de yayımlanan ve Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Var Odası'nda yaşanan süreci anlatan Serdar Ortaç, "Çok üzüldüm bu olaya sabaha kadar uyumadım. Konserlerin 2 tanesini iptal ettim. Çok büyük terbiyesizlik ettim. Çok pişmanım. Sahnede içki içmeyecektim. İçki tüm kötülüklerin anası" ifadelerini kullandı.

 

"Beni affetsin"

Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Ortaç, "Artık yapacak tek bir şey kaldı dua edicem. Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş başkanı ve 30 yıllık arkadaşım Sergen beni affetsin" dedi.

"Affedin lütfen"

Taraftarların ve kulübün kendisini affetmesini istediğini söyleyen Serdar Ortaç, "Milletle aynı seviyeye gelmek için ben de içki içiyorum. Sevmediğim halde. MS ilaçları bir ton bir de alkol. Çok üzgünüm anlatamam içkili bir eğlence sırasında büyük bir hata işte. Affedin lütfen" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Büyük bir terbiyesizlik"

Yaptığının büyük hata olduğunu söyleyen Ortaç, özür dilemesinin yanı sıra, "Ne olursa olsun. Yaptığım büyük bir terbiyesizlik. Koskoca Serdar Ortaç. Sahneden öyle argo konuşur mu? Yaptık işte. Mutlu edeyim diye insanları. Affederler inşallah yapacak bir şey yok" dedi.

 

"Bir sürü insanı kırdım"

Sergen Yalçın ile 10 yıl boyunca birlikte yattıklarını söyleyen Ortaç, "Sergen görünce kızar belki ne yaptın diye. Başkana çok ayıp oldu. Konserlerime çok gelirdi. Ya bir sürü insanı kırdım. Lanet olsun. Bu dilimin Allah..." diyerek af diledi.

"'Ne olur affet' derim"

Ertem Şener'in, "Ahmet Nur çebi'yi gördüğünde ne yaparsın?" sorusuna da cevap veren Ortaç, "Direk önce yanına giderim baba ne olur affet derim. Orada bir bakarım tavrına. Beni silmişse üzülürüm arkamı döner giderim. Ama böyle bir şey için silmez herhalde" diyerek temennisini dile getirdi.

"Çarşı haklı!"

"Neyse cezam çekeceğim" diyen ünlü şarkıcı Ortaç, "Suçluyum çünkü. Çarşı grubu tepkisinde haklı. Beşiktaş taraftarı çok küfür etti, ana avrat. Bütün taraftar, kızdılar tabi. Ben futbol kolik olsam ben de kızardım" diyerek taraftarın kendisine olan öfkesine hak verdi.

"Beste yaparım"

Şener'in, "Beşiktaş'a besteyle gönül alma gibi bir şey yapmak ister misin?" sorusuna da yanıt veren Ortaç, "Eskisi gibi para kazanırsam şu an yok ama birikirde olursa. Tekerlekli sandalyeler toplayıp Çarşıya ve Kartal Yuvasına verebilirim. Beste de yaparım" dedi.