Beşiktaş teknik direktörü Santos’tan penaltı isyanı: “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı, hakkımızı yedirmem”

Trendyol Süper Lig'in 28.haftasında Beşiktaş evinde konuk ettiği Galatasaray’a 1-0 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, hakem Halil Umut Meler’in Cenk Tosun’un Köhn’in müdahalesiyle düşürüldüğü pozisyonunun penaltı olduğuna dikkat çekerek, “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı. Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızı da yedirmem! Net penaltı, bahane üretmeyi sevmem” dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Santos’tan penaltı isyanı: “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı, hakkımızı yedirmem”

Trendyol Süper Lig'in 28.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray, 2.dakikada Al Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı.

"SOYUNMA ODASINDA OYUNCULARIMIZ MUTSUZ"

Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, yayıncı kuruluşa konuştu. Santos, maçı değerlendirerek, “Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yedikten sonra işler kolay olmuyor. Takımın reaksiyonundan mutluyum. Fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık. İkinci yarıda da iyiydik. İkinci yarı en az 2-3 pozisyon var ama olmadı. Taraftar mutlu değil, ben mutlu değilim. Soyunma odasında oyuncularımız mutsuz. Çok fazla denedik ama gol olmadı” dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Santos’tan penaltı isyanı: “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı, hakkımızı yedirmem” - Resim : 1

"ÜÇÜNCÜ KEZ BEŞİKTAŞ'IN PENALTISI VERİLMEDİ"

Maçta penaltılarının verilmediğini kaydeden Santos, “Üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Adana Demirspor maçı, Sivasspor maçı ve Galatasaray maçı! Üç kez penaltımız verilmedi” dedi.

"COLLEY'İN KIRMIZI KARTI ŞÜPHELİ "

Colley’in kırmızı kart gördüğü pozisyon için Santos, "Omar Colley'in kırmızı çok şüpheli. VAR net olan penaltıya çağırmadı ama sarı olan pozisyona çağırdı. Hakemler daha dikkatli olmalı” değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Santos’tan penaltı isyanı: “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı, hakkımızı yedirmem” - Resim : 2
Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır.

 

"CENK TOSUN'UN POZİSYONU KESİNLİKLE PENALTI"

Cenk Tosun’un Köhn’ün müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu kaydeden Santos, “Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı. Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızı da yedirmem! Net penaltı, bahane üretmeyi sevmem. Omar Colley'in pozisyonu sarı kart” dedi.

Santos, "Maçı bırakmadık, devam ettik. Bu şekilde devam edersek, Beşiktaş daha da iyi olacak” diye konuştu.