Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya çağrı: Beşiktaş-Dortmund maçını TV8'den ver herkes izleyebilsin

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Exxen'de yayınlanacak Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund maçı öncesinde Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu. Sergen Yalçın, maçın TV8 kanalı üzerinden herkesin izlemesini istedi. Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın'a yanıt geldi.

Sergen Yalçın'dan Acun Ilıcalı'ya çağrı: Beşiktaş-Dortmund maçını TV8'den ver herkes izleyebilsin

Beşiktaş-Dortmund maçının dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanlasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. İlk maçımız camia olarak çok heyecanlıyız. Bir seferlik maçı açık kanaldan verebilir. Tüm ülke seyretmek istiyor" dedi.

Maçla ilgili yorumlarına devam eden Sergen Yalçın "Konuşmayı çok seviyoruz ama konuşmakla olmuyor. Hep gruplar çekildiğinde 'Biz bu gruptan çıkarız' diyoruz. Gerçekçi bakmak lazım, oynayacağımız seviye üst bir seviye. Süper Lig'de oynayacağınız oyunlar, Şampiyonlar Ligi'ne yetmez. Gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz ama yapamayabiliriz de.

O yüzden çok net hedefler koymak istemiyorum. Kesinlikle kolay olacağını düşünmüyoruz, çok zor bir grup olacak. Takım olarak hazırız, elimizden geleni yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın çağrısına Acın Ilıcalı'dan yanıt

"Sergen Yalçın, çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle."

Sergen Yalçın'la 2 dostuz

"Fenerbahçe'ye destek veriyorum, Fenerbahçe'ye destek veriyor diyorlar. Ne yapayım, kendi takımım Fenerbahçe'ye destek vermeyeyim mi? Mesut olayından dolayı. Fatih Hoca'yla bu konuyu konuştuk, "Başka Acun'lar çıkar, onlar bize destek olurlar, örnek olursun" dedi. Herkesi sevin, takımınız şampiyon olmadığı zaman başka insanlar seviniyor. Ben tabii ki Fenerbahçe şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş olunca da Sergen oldu diye seviniyorum. Futbol eğlence abi. Ben hocayla ayda 1 kere top oynuyorum ya, 2 dostuz."