BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş'tan beklenmedik transfer kararı! Taraftarlar, sinirden küplere binecek!

Beşiktaş, ara transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala, transferi kapattı. Siyah beyazlı kulüp söz konusu süreçte Aboubakar, Maxim, Amir Hadziahmetoviç, Omar Colley ve Onur Bulut'u transfer etti.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Beşiktaş'tan beklenmedik transfer kararı! Taraftarlar, sinirden küplere binecek!

Ziraat Türkiye Kupası, son 16 Turu'nda Ankaragücü'ne elenen, şampiyonluk yarışında da Galatasatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisine düşen Beşiktaş, devre arası transfer döneminde 5 futbolcuyu transfer etti.

Siyah beyazlılar, Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi sonrası Vincent Aboubakar'ı Al Nassr takımından bedelsiz, İtalya Serie A ekibi Sampdoria'dan Omar Colley'i 2.3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

Kara kartal, arabam.com Konyaspor'dan ise Amir Hadziahmetovic'i 3.2 milyon Euro bedelle transfer ettikten sonra ligden çekilen Gaziantep FK'dan Alexandru Maxim'i sezon sonuna kadar kadrosuna kiraladı. Kara kartal, son olarak Yukatel Kayserispor'dan Onur Bulut'u 1 milyon Euro, bedelle transfer etti.

TRANSFER KAPANDI

5 Mart tarihinde sona erecek olan transfer dönemi için siyah beyazlılar flaş bir karar aldı. Siyah beyazlı yönetim transferi kapatma kararı aldı. 

GELENLER

Onur Bulut

Vincent Aboubakar

Amir Hadziahmetovic

Alexandru Maxim

Omar Colley

GİDENLER

Wout Weghorst

Josef De Souza

Tyler Boyd 

Emrecan Uzunhan  (Kiralık)

Oğuzhan Akgün  (Kiralık)

Montero (Kiralık)