BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Şenol Güneş yeni transferin üstünü çizdi! Dünya Kupası'nın yıldızı takımdan gidiyor

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss'in teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşamadığı yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcu, Japonya'dan gelen transfer teklifini kabul ederse takımdan gidecek.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ:  Şenol Güneş yeni transferin üstünü çizdi! Dünya Kupası'nın yıldızı takımdan gidiyor

Beşiktaş'ın sezon başında Wolverhampton Wanderers FC takımından kadrosuna kattığı Romain Saiss hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Dünya Kupası'nda Fas milli takımıyla başarılı bir performans gösteren Romain Saiss'in teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşamadığı iddia edildi.

JAPONYA'DAN TEKLİF ALDI

32 yaşındaki Japonya'dan teklifler aldığı belirtildi. Türkiye'de transfer dönemi 5 Mart tarihine kadar uzatıldığı Beşiktaş'ın onayıyla yıldız futbolcu takımdan ayrılabilir. 

ŞENOL GÜNEŞ ELEŞTİRMİŞTİ

Öte yandan Dünya Kupası'nda Fas ile Fransa arasındaki yarı final maçına sakat olmasına karşın ilk 11 başlayan Saiss, 21.dakikada oyundan çıkmıştı. Bu konuda açıklama yapan teknik direktör Şenol Güneş oyuncusunu eleştirerek, "Hem kendine, hem de bize zarar verdi. Sakatlıkta oyuncuyu sahaya koyduğunuz zaman hem randımanı düşüp hem sakatlığı büyüyorsa bu çok kötü bir karardır. Sezon sonu olur iyileşme durumu olur onu anlarım ama hem takıma katkısı olmadı, hem kendine, hem bize. Herkese zararı olduğu görünüyor. Raporu alınca buna bakacağız" demişti. 

SAİSS'İN BEŞİKTAŞ PERFMANSI

Beşiktaş formasıyla bu sezon 17 maça çıkan Saiss, 1 asist yaptı, 1.354 dakika sahada kaldı.