Beşiktaş transferde bombayı patlattı! Dusan Vlahovic'ten İstanbul'da ayağının tozuyla açıklama: "Siyah beyaz hayat boyu beni takip etti"
Beşiktaş, Sırp santrfor Dusan Vlahovic ile görüşmelere başlandığını KAP'A bildirirken Vlahovic akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yaptı. Vlahovic ayağının tozuyla yaptığı açıklamasında "Harika hissediyorum. Ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Başkanımıza, buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hocamız Vincenzo'ya da. İnanılmaz mutluyum. Siyah ve beyaz hayat boyu beni takip etti." dedi.
Beşiktaş, Sırp santrfor Dusan Vlahovic'in transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Siyah-beyazlı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dusan Vlahovic'in Kulübümüze transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.
26 yaşındaki golcü oyuncunun akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

VLAHOVIC İSTANBUL'A GELDİ
Kartal’ın, prensipte el sıkıştığı Vlahovic İstanbul’a geldi. Dusan Vlahovic, terminal çıkışında bulunan yaklaşık 3 bin taraftarı selamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Harika hissediyorum. Ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Başkanımıza, buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hocamız Vincenzo'ya da. İnanılmaz mutluyum. Siyah ve beyaz hayat boyu beni takip etti." ifadelerini kullandı.
26 yaşındaki golcü oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.