Beşiktaş transferi bitirdi! Şenol Güneş çok istemişti! Yıldız futbolcunun uçağı Rusya'dan gelecek!

Beşiktaş, Şenol Güneş’in kadroda görmek istediği Bakhtiyor Zaynutdinov transferinde Rus ekibi CSKA Moskoava ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, Rus ekibine 4.5 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 15 pay verecek. Kazak futbolcu ise senelik 1.2 milyon euro ücret kazanacak.

Beşiktaş transferi bitirdi! Şenol Güneş çok istemişti! Yıldız futbolcunun uçağı Rusya'dan gelecek!

Transferin durgun takımı Beşiktaş’ta hareketlilik başladı. Siyah beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediğini ifade ettiği CSKA Moskova’da forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş transferi bitirdi! Şenol Güneş çok istemişti! Yıldız futbolcunun uçağı Rusya'dan gelecek! - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI BELLİ OLDU

Ertan Süzgün’ün haberine göre Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA Moskova’ya 4.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Söz konusu bonservis 2 yıl içinde taksitlerle Rus ekibine verilecek.

Ayrıca Rus ekibi futbolcunun başka bir takıma transferinden yüzde 15 pay alacak.

Beşiktaş transferi bitirdi! Şenol Güneş çok istemişti! Yıldız futbolcunun uçağı Rusya'dan gelecek! - Resim : 2

FUTBOLCU İSTANBUL'A GELMEK İÇİN BEKLİYOR

Kazak oyuncu ise senelik 1.2 milyon euro ücret kazanacak. Bakhtiyor, İstanbul’a gelmek için CSKA Moskova’nın evrakları imzalamasını bekliyor.

On numara mevkisinde forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’un Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. CSKA Moskova formasıyla şimdiye kadar 64 maça çıkan Zaynutdinov 5 gol attı, 6 asist yaptı.