Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor

Beşiktaş, CSKA Moskova takımından transfer ettiği Bakhtiyar Zaynutdinov'un bugün İstanbul’a geleceğini açıkladı.

Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor

Yaz transfer döneminde Jean Onana, Ante Rebic, Daniel Amartey, Emrecan Bulut, Alex Oxlade- Chamberlain ve Milot Rashica’yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferi daha bitirdi.

Siyah beyazlı takım Rus ekibi CSKA Moskova’da forma giyen Bakhtiyar Zaynutdinov’u kadrosuna kattı. Beşiktaş Kulübü, futbolcunun bu akşam İstanbul’a geleceğini duyurdu.

Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor - Resim : 1

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamada, "Kulübümüzün transfer görüşmeleri yaptığı Bakhtiyor Zaynutdinov'u taşıyan uçak saat 23.35 sularında İstanbul Havalimanı'na iniş yapacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş yeni transferini resmen açıkladı! Yıldız futbolcu uçağa bindi geliyor - Resim : 2

BEŞİKTAŞ 4.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEYECEK

Ertan Süzgün’ün haberine göre Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov için CSKA Moskova’ya 4.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Söz konusu bonservis 2 yıl içinde taksitlerle Rus ekibine verilecek.

Ayrıca Rus ekibi futbolcunun başka bir takıma transferinden yüzde 15 pay alacak. Kazak oyuncu ise senelik 1.2 milyon euro ücret kazanacak.

On numara mevkisinde forma giyen Bakhtiyor Zaynutdinov’un Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. CSKA Moskova formasıyla şimdiye kadar 64 maça çıkan Zaynutdinov 5 gol attı, 6 asist yaptı.