Beşiktaş yönetiminde kriz! Ceyhun Kazancı’dan sonra bir isim daha istifa etti! Olayın perde arkası ortaya çıktı

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, istifa ettiğini, kararını Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kabul ettiğini söyledi. Çetinsaya, “Bu yol ayrılığıdır, fikir ayrılığıdır. Beşiktaş benim çocuklarıma mirasımdır. Maddi manevi kulübümün yanımda olmaya devam edeceğim” dedi. Ayrıca Çetinsaya’nın istifasının perde arkası da ortaya çıktı.

Beşiktaş yönetiminde kriz! Ceyhun Kazancı’dan sonra bir isim daha istifa etti! Olayın perde arkası ortaya çıktı

Beşiktaş’ta hareketli günler yaşanıyor. Siyah beyazlı takımın 2.haftadaki Pendikspor maçında istifaya davet ettiği Beşiktaş yönetiminde flaş bir ayrılık yaşandı.

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, gazeteci Ali Fuat Duatepe’ye yaptığı açıklamada, “Sayın başkana istifa etmek istediğimi söyledim, kabul etti. Bu yol ayrılığıdır, fikir ayrılığıdır. Beşiktaş benim çocuklarıma mirasımdır. Maddi manevi kulübümün yanımda olmaya devam edeceğim” dedi.

Beşiktaş yönetiminde kriz! Ceyhun Kazancı’dan sonra bir isim daha istifa etti! Olayın perde arkası ortaya çıktı - Resim : 1
Serhan Çetinsaya

 

Çetinsaya kulüpteki alacaklarına ilişkin ise, “Konu Beşiktaş olduğunda para konuşmayı doğru bulmuyorum. Az önce dediğim gibi her zaman Beşiktaş’a hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.

İSTİFANIN PERDE ARKASI

Öte yandan Çetinsaya’nın ayrılığının nedeninin Sergi Ramos ile yapılan transfer görüşmeleri olduğu öne sürüldü. Çetinsaya’nın İspanyol yıldızla 12-13 milyon euroya yakın bir bedelle anlaşmaya vardığı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ise bu maliyeti fazla bulduğu ve transferi veto ettiği ifade edildi. Ayrıca Beşiktaş yönetimi de yaptığı açıklamayla Ramos’un transferinden vazgeçildiğini açıklamıştı.

Beşiktaş yönetiminde kriz! Ceyhun Kazancı’dan sonra bir isim daha istifa etti! Olayın perde arkası ortaya çıktı - Resim : 2
Ahmet Nur Çebi

 

CEYHUN KAZANCI DA İSTİFA ETMİŞTİ

Diğer yandan geçtiğimiz haftalarda sportif direktör Ceyhun Kazancı görevinden istifa etmişti. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, “2021 yılında Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Sportif Direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denilmişti.