Beşiktaş’ın Antalyaspor maçı kadrosu belli oldu! 6 futbolcu Antalya’ya götürülmedi

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta bu maçın kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlı takımda 6 futbolcu bu maçın kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş’ın Antalyaspor maçı kadrosu belli oldu! 6 futbolcu Antalya’ya götürülmedi

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş yarın Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak olan maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Abdullah Bor Özkara yapacak, müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstlenecek.

Bu maç öncesi Antalya’ya giden siyah-beyazlı takımda kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Tayyip Talha Sanuç'un geri dönüş sürecinin yaklaşması nedeniyle kamp kadrosunda yer aldığı ancak karşılaşmada yer almayacağı belirtildi.

Beşiktaş’ın Antalyaspor maçı kadrosu belli oldu! 6 futbolcu Antalya’ya götürülmedi - Resim : 1

6 FUTBOLCU KADRODA YER ALMADI

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal'ın yanı sıra hasta olduğu açıklanan Vincent Aboubakar ve cezalı Amir Hadziahmetovic kadroda yer almadı.

Beşiktaş’ın Antalyaspor maçı kadrosu belli oldu! 6 futbolcu Antalya’ya götürülmedi - Resim : 2

Siyah-beyazlıların Bitexen Antalyaspor maçının kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jackson Muleka, Yakup Arda Kılıç, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler, Semih Kılıçsoy, Tayyip Talha Sanuç.