Beşiktaş'ın Barcelona'ya durumunu sorduğu futbolcu serbest kaldı. Her an İstanbul'a inebilir

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın Barcelona'ya son durumunu sorduğu isim olarak basına yansıyan Samuel Umtiti'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Beşiktaş anlaşması durumunda Fransız savunmacıyı her an İstanbul'a getirebilir.

Beşiktaş'ın Barcelona'ya durumunu sorduğu futbolcu serbest kaldı. Her an İstanbul'a inebilir

Transferin sessiz takımları arasında yer alan Beşiktaş, transfer sürecini daha sakin yürütüyor. Ancak siyah beyazlı yönetimin nabız yokladığı futbolcular da tek tek ortaya çıkmaya başladı. O futbolcular arasında Barcelona'nın defans oyuncusu Samuel Umtiti'nin olduğu ortaya çıkmıştı. Umtitti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Fransız savunma oyuncusu Samuel Umtiti'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Beşiktaş'ın Barcelona'ya durumunu sorduğu futbolcu serbest kaldı. Her an İstanbul'a inebilir - Resim : 1

KARŞILIKLI OLARAK FESHEDİLDİ 

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon İtalya'nın Lecce takımında kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki futbolcuyla karşılıklı olarak sözleşmenin feshedildiği belirtildi. 

BEŞİKTAŞ ANLAŞIRSA HEMEN GELECEK 

Beşiktaş anlaşması durumunda Fransız savunmacıyı her an İstanbul'a getirebilir. Fakat şu an için Beşiktaş'tan gelen resmi bir açıklama yok.