Beşiktaş’ın geçici teknik direktörü belli oldu! Hatayspor maçında takımın başında olacak!

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay’ın görevinden ayrılması sonrası yerine gelen isim belli oldu. Siyah-beyazlılar yeni teknik direktörüyle anlaşana kadar Beşiktaş U19 Takımı'nın teknik direktörü Serdar Topraktepe takımın başında olacak. Topraktepe, siyah-beyazlıların Hatayspor müsabakasında takımın başında olacak.

Beşiktaş’ın geçici teknik direktörü belli oldu! Hatayspor maçında takımın başında olacak!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 17.hafta müsabakasında Alanyaspor’a evinde 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş yönetimi ile görüşen Rıza Çalımbay görevinden ayrıldı.

RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ SONA ERDİ

Siyah-beyazlı kulüpten bu konuda yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir. Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş’ın geçici teknik direktörü belli oldu! Hatayspor maçında takımın başında olacak! - Resim : 1

SERDAR TOPRAKTEPE TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Çalımbay’ın istifası sonrası Beşiktaş henüz yeni teknik direktörüyle anlaşmazken Trendyol Süper Lig’in 18.haftasında oynanacak olan Hatayspor maçında takımın başında kim olacağı belli oldu.

25 Aralık Pazartesi günü Hatayspor ile Mersin'de oynanacak maçta Beşiktaş’ın başında U19 Takımı'nın teknik direktörü Serdar Topraktepe olacak.

Beşiktaş’ın geçici teknik direktörü belli oldu! Hatayspor maçında takımın başında olacak! - Resim : 2
Serdar Topraktepe