Beşiktaş’ın Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Tam 10 futbolcu yok!

Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig’in 23.haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı. Semih Kılıçsoy’un arasında olduğu 10 futbolcu bu maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Tam 10 futbolcu yok!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 23.haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Bu maç öncesi Sivas'a giden Beşiktaş’ın kamp kadrosu açıklandı.

Beşiktaş’ın Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Tam 10 futbolcu yok! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ’IN SİVASSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar'ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de yarınki maçta sahada olamayacak. Öte yandan Adana Demirspor ile oynanan mücadelede yaşadığı sakatlık sonrası sağ ayak bileği iç yan bağında kısmi yaralanması olan Semih Kılıçsoy ile Osteitis pubis şikayeti sebebiyle ağrıları artan Onur Bulut, Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Omar Colley ile Daniel Amartey de kafilede yer aldı.

Beşiktaş’ın Sivasspor maçı kamp kadrosu açıklandı! Tam 10 futbolcu yok! - Resim : 2

BEŞİKTAŞ'IN SİVASSPOR MAÇI KADROSU

Beşiktaş'ın, 22 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Konas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Ante Rebic, Cenk Tosun, Salih Uçan, Milot Rashica, Daniel Amartey, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bahtiyar Zaynutdinov, Jaackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Emrecan Terzi, Gedson Fernandes ve Emrecan Bulut."