Beşiktaş’ın yeni golcüsü İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla forma numarasını açıkladı

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Hırvat golcü Ante Rebic İstanbul’a geldi. Rebic, transferine ilişkin olarak, “Buraya geldiğim için mutluyum. En yakın zamanda arkadaşlarımla ve hocayla tanışmak istiyorum. 7 numaralı forma giyeceğim” dedi.

Beşiktaş’ın yeni golcüsü İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla forma numarasını açıkladı

Beşiktaş’ın Milan takımından transfer ettiği Hırvat futbolcu Ante Rebic, İstanbul’a geldi. Rebic'i taşıyan uçak, yaşanan rötar nedeniyle 1 saat gecikmeli olarak Atatürk Havalimanı Özel Havacılık'a indi.

FORMA NUMARASINI AÇIKLADI

Sağlık kontrollerinin ardından siyah beyazlı takıma resmi imzayı atacak olan yıldız futbolcu, ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ta 7 numaralı formayı giyeceğini belirten Rebic, "Buraya geldiğim için mutluyum. En yakın zamanda arkadaşlarımla ve hocayla tanışmak istiyorum. 7 numaralı forma giyeceğim” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Pasaport işlemlerinin ardından havaalanı kapısından çıkış yapan 29 yaşındaki oyuncu, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Beşiktaş’ın yeni golcüsü İstanbul’a geldi! Ayağının tozuyla forma numarasını açıkladı - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI  

NTV Spor’un haberine göre siyah beyazlılar, futbolcu için Milan’a 500 bin Euro ve performansa bağlı 1 milyon Euro olmak üzere toplam 1,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Hırvat yıldız ise Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak, senelik 2,5 milyon Euro ücret kazanacak.

REBIC’İN PERFORMANSI

Son 4 sezonda Milan forması giyen Hırvat oyuncu, İtalyan ekibi ile çıktığı 123 maçta 29 gol attı, 17 asist yaptı.

Transfermarkt’a göre değeri 6 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki forvet Ante Rebic, geçen sezon 31 maça çıktı, 3 gol attı, 2 asist yaptı. Ante Rebic 41 kez de Hırvatistan milli takımının formasını giydi.