Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat anlaştı! Üç gün içinde İstanbul’a gelmesi planlanıyor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol yapılanması konusunda teknik direktör Bruno Genesio ile anlaşmaya vardı. Hasan Arat yönetimi, 1.5+1 yıllık anlaşmaya imza atması beklenen Genesio’yu 3 gün içinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat anlaştı! Üç gün içinde İstanbul’a gelmesi planlanıyor

Sezona Şenol Güneş ile başladıktan sonra tecrübeli teknik adamla yollarını ayıran Beşiktaş’ta sırasıyla Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay da görevinden ayrıldı. Bunun üzerine Hasan Arat yönetimi birçok teknik direktörle yaptığı görüşme sonrası Sergen Yalçın ve Bruno Genesio’dan birinin takımın başına getirme yönünde karar almıştı.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat anlaştı! Üç gün içinde İstanbul’a gelmesi planlanıyor - Resim : 1
Bruno Genesio

 

BRUNO GENESIO İLE ANLAŞMA YAKIN

Sercan Dikme’nin haberine göre Bruno Genesio, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmaya çok yakın.  Başkan Hasan Arat ve Bruno Genesio, futbol yapılanması konusunda da ortak paydada buluştu. Tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin 1.5+1 yıllık olacak.

ÜÇ GÜN İÇİNDE İSTANBUL'A GETİRİLMESİ PLANLANIYOR

Beşiktaş, 3 gün içinde Genesio’yu İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Hasan Arat anlaştı! Üç gün içinde İstanbul’a gelmesi planlanıyor - Resim : 2