Beşiktaşlı Necip’ten penaltı çıkışı: “Cenk Tosun'un pozisyonu penaltı, zaten herkes öyle söylüyor”

Beşiktaş kaptanı Necip Uysal, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçını değerlendirerek,” Pozisyonlar bulduk ama son vuruşlarda eksik kaldık. Galatasaray'a çok pozisyon vermedik” dedi. Tartışılan penaltı pozisyonu hakkında Necip, “Her maçta penaltı pozisyonları oluyor bize karşı... Cenk Tosun'un pozisyonu penaltı, zaten herkes öyle söylüyor. Bunlara dikkat ederlerse seviniriz” diye konuştu.

Beşiktaşlı Necip’ten penaltı çıkışı: “Cenk Tosun'un pozisyonu penaltı, zaten herkes öyle söylüyor”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında evinde konuk ettiği Galatasaray’a Al Musrati’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 yenildi. Maçın ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kaptanı Necip Uysal maçı değerlendirerek, "Kazanmak istiyorduk. Maça kötü bir golle başladık. Pozisyonlar bulduk ama son vuruşlarda eksik kaldık. Galatasaray'a çok pozisyon vermedik." dedi.

Hakem kararlarıyla ilgili ise Necip, "Her maçta penaltı pozisyonları oluyor bize karşı... Cenk Tosun'un pozisyonu penaltı, zaten herkes öyle söylüyor. Bunlara dikkat ederlerse seviniriz. Üzgünüz, önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Necip’ten penaltı çıkışı: “Cenk Tosun'un pozisyonu penaltı, zaten herkes öyle söylüyor” - Resim : 1

RASHICA: "GALİP GELEMEDİĞİMİZ İÇİN MUTSUZUM"

Milot Rashica, “Çok üzgünüm. Genel olarak sezonun en iyi oyununu oynadığımızı söyleyebilirim. Top bizdeydi. Fırsatlar yarattık. Ancak gol atamadık. Gol atma noktasında eksikliğimiz var. Kötü de bir gol yedik. Şansızlık sonucu kendi kalemize bir gol attık. Galip gelemediğimiz için mutsuzum” diye konuştu.