Beşiktaşlılar sevinçten çıldıracak! Başkan adayı müjdeyi verdi! Talisca dönüyor, 2 çok üst düzey yıldız geliyor

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu Anderson Talisca’nın yeniden transferi için harekete geçti. Adalı, “Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde” dedi.

Beşiktaşlılar sevinçten çıldıracak! Başkan adayı müjdeyi verdi! Talisca dönüyor, 2 çok üst düzey yıldız geliyor

Beşiktaş’ın ligde ve Avrupa kupalarında aldığı başarısız sonuçlar siyah-beyazlı takıma olağanüstü seçimli kongre kararı aldırmıştı. Bunun üzerine 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü seçimli kongre öncesi Hasan Arat ve Serdal Adalı başkan adayı olacaklarını açıkladı.

Başkan adaylarından olan Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısında taraftarları heyecanlandıracak sözler kullandı. Adalı, Beşiktaş’ın Guti ve Quaresma’nın forma giydiği dönemde üstünlüğü olduğunu ifade etti.

Beşiktaşlılar sevinçten çıldıracak! Başkan adayı müjdeyi verdi! Talisca dönüyor, 2 çok üst düzey yıldız geliyor - Resim : 1

TALISCA VE 2 YILDIZ MÜJDESİ

Adalı, Anderson Talisca’nın transfer edilmesi için durumunun araştırıldığını kaydetti. Talisca’nın gelmemesi durumunda daha iyi bir futbolcu transfer edeceklerini ifade etti. Adalı, devre arası transfer döneminde 2 yıldız transfer edeceğinin altını çizerek şunları kaydetti:

"Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir. Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde."

Beşiktaşlılar sevinçten çıldıracak! Başkan adayı müjdeyi verdi! Talisca dönüyor, 2 çok üst düzey yıldız geliyor - Resim : 2