Beşiktaşlılara transfer müjdesi! Herkes havalimanına gidecek… Anlaşma sağlanan yıldız futbolcu İstanbul’a geliyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Alex Oxlade- Chamberlain, bugün İstanbul’a geliyor.

Beşiktaşlılara transfer müjdesi! Herkes havalimanına gidecek… Anlaşma sağlanan yıldız futbolcu İstanbul’a geliyor!

Transfer döneminde Daniel Amartey, Jean Onana, Ante Rebic ve Emrecan Bulut’u kadrosuna katan Beşiktaş, önemli bir transferi bitirmeye daha yakın.

Sky Sport’un haberine göre Beşiktaş, İngiliz ekibi Liverpool’dan ayrılan Alex Oxlade- Chamberlain ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin İngiltere’de görüşerek anlaştığı futbolcu bugün İstanbul’a gelecek.

Beşiktaşlılara transfer müjdesi! Herkes havalimanına gidecek… Anlaşma sağlanan yıldız futbolcu İstanbul’a geliyor! - Resim : 1

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre 29 yaşındaki Chamberlain bugün İngiltere’den Türkiye’ye gelecek. Futbolcu saat 16.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacak.

Futbolcu ile siyah beyazlı takım arasında yapılacak görüşmede bir sorun yaşanmazsa resmi imzalar atılacak.

Beşiktaşlılara transfer müjdesi! Herkes havalimanına gidecek… Anlaşma sağlanan yıldız futbolcu İstanbul’a geliyor! - Resim : 2

BONSERVİSİNE 38 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Southampton altyapısından yetişip A takıma yükselen Alex Oxlade-Chamberlain, 2011’de 13.8 milyon Euro’ya Arsenal’e, 2017’de de 38 milyon Euro’ya Liverpool’a Transfer olmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında Liverpool ile yollarını kesin olarak ayıran Oxlade-Chamberlain, İngiltere Milli Takımı’nda da 35 kez forma giyip 7 gol attı.