Beşiktaş'ta korona depremi! Başkan da pozitif

Beşiktaş'ta 13 Mayıs günü futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan testlerde 8 kişide korona virüs tespit edildiği açıklandı. Daha sonra ise Ahmet Nur Çebi'nin korona virüs testinin de pozitif çıktığı duyuruldu.

Beşiktaş'ta korona depremi! Başkan da pozitif

Beşiktaş'ta 13 Mayıs günü futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan testlerde 8 kişide korona virüs tespit edildiği açıklandı.

Beşiktaş Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: 

Sağlık Ekibi Danışmanımız Dr. Tekin Kerem Ülkü’den açıklama:

13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir.

Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.

Dr. Tekin Kerem Ülkü

 

Ahmet Nur Çebi'nin test sonucu pozitif çıktı!

Beşiktaş'tan açıklama: Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin 13 Mayıs Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir.

Nur Çebi'ye geçmiş olsun mesajları

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından TFF, Galatasaray, Fenerbahçe ve bir çok kulüpten geçmiş olsun mesajı yayımlandı.

Nevzat Demir karantinaya alındı

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri, korona virüs vakalarının ardından karantinaya alındı. Antrenman yapmak için yapılan planlar ileri bir tarihe ertelendi.