Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz”

Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde Lens’ten 4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Kamerunlu futbolcu Jean Onana, forma şansı bulmakta zorlanırken Şenol Güneş’in performansından memnun olmadığı futbolcunun kiralanmasını istediği, yönetimin ise “Onana'yı yeni transfer ettik. Taraftardan çok fazla tepki çekeriz” diyerek Güneş’in isteğini geri çevirdiği kaydedildi.

Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz”

Beşiktaş yaz transfer döneminde Fransız ekibi Lens’ten 4 milyon 37 bin 500 euro karşılığında Jean Onana’yı kadrosuna katmış, futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

23 yaşındaki futbolcu, oynadığı maçlarda ise silik bir görüntü sergilemiş ve beklentilerin uzağında kalmıştı.

Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz” - Resim : 1

SÜRE ALAMIYOR

Takvim’in haberine göre futbolcu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in Süper Lig'de 2 maçta 2 dakika, Konferans Ligi'nde ise 4 maçta 107 dakika süre verdiği futbolcudan memnun olmadığı ve oyuncunun kiralanmasını talep ettiği gün yüzüne çıktı.

Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz” - Resim : 2

YÖNETİM KARŞI ÇIKTI

Onana konusunu yönetimle de görüşen Güneş’in bu talebini siyah-beyazlı kurmayların, "Onana'yı yeni transfer ettik. Taraftardan çok fazla tepki çekeriz" diyerek reddettiği iddia edildi.

TAKIMIN SEVİYESİNDE GÖRMÜYOR

Öte yandan Şenol Güneş’in takımın seviyesinde görmediği futbolcuyu ilk 11’de düşünmediği kaydedildi. Güneş’in futbolcuyu maçlarda değerlendirmemesi de bu tezi destekliyor. Futbolcunun geleceği tartışma olurken yönetimin ne yapacağı ise bilinmiyor.

Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz” - Resim : 3

GÜNEŞ: ORTA SAHADA OYNAYAN OYUNCULAR VAR

Ayrıca Şenol Güneş, futbolcu için “Yeni transferlerden en hazır oyuncu Onana, onu da ben oynatmıyorum. Orta sahada oynayan oyuncular var. Almasak 'Neden almadın?' diyorlar. Madem 3 orta saha var 'Neden aldın?' diye bakılabilir” demişti.

Beşiktaş’ta 4 milyon euroluk kriz! Şenol Güneş yıldız futbolcunun gönderilmesini istedi, yönetim karşı çıktı: “Taraftardan çok fazla tepki çekeriz” - Resim : 4

ÇEBİ: ONANA’YI HOCA DA İSTEDİ, BEN DE UYGUN GÖRDÜM

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise futbolcunun takımdan gönderileceği iddialarına ilişkin olarak, “Jean Onana için ne açıklayayım? Bir şeyler olunca açıklanır. Siz haber almaya çalışıyorsunuz, biz de saklamaya çalışıyoruz. Onana'yı hoca da istedi, ben de uygun gördüm. Gelecek gördük hep beraber. Hakem bayrağı için erken kaldırdıysa, benim taraftarım da bekleyecek bayrağı kaldırmayacak! Bekleyecek! Rachid Ghezzal son 3 ayda adapte oldu ve şampiyonluk getirdi. Nathan Redmond son 2 ayda uyum sağladı. Çocuğa güveniyorum. Onana için teklif gelirse düşünürüm. Yerine de yerini koyabilirsek olabilir. Arkadaşlar sabır” demişti.