Beşiktaş’ta Fernando Santos sonrası ilk antrenman! Yöneticiler saha kenarına indi! MKE Ankaragücü mesaisi başladı

Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33.haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar bu maçın hazırlıklarına teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde başladı. Yönetim Kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.

Beşiktaş’ta Fernando Santos sonrası ilk antrenman! Yöneticiler saha kenarına indi! MKE Ankaragücü mesaisi başladı

Trendyol Süper Lig’in 32.haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalınması sonrası teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, rotasını 33.haftada MKE Ankaragücü ile oynayacağı maça çevirdi. Siyah-beyazlılar, 19 Nisan Cuma günü evinde oynayacağı bu maçın hazırlıklarına başladı.  

Beşiktaş’ta Fernando Santos sonrası ilk antrenman! Yöneticiler saha kenarına indi! MKE Ankaragücü mesaisi başladı - Resim : 1

YÖNETİM ANTRENMANI TAKİP ETTİ

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanı Asbaşkan Mete Vardar, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da izledi.

Beşiktaş’ta Fernando Santos sonrası ilk antrenman! Yöneticiler saha kenarına indi! MKE Ankaragücü mesaisi başladı - Resim : 2

SERDAR TOPRAKTEPE TAKIMI ÇALIŞTIRDI

Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’de ilk 30 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş’ta Fernando Santos sonrası ilk antrenman! Yöneticiler saha kenarına indi! MKE Ankaragücü mesaisi başladı - Resim : 3