Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti

Beşiktaş, Şenol Güneş’in istifa etmesinin ardından yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti

Beşiktaş, Konferans Ligi D Grubu 2.haftasında Lugano takımına 2-0 önde olduğu maçta rakibine 3-2 yenildi. Siyah-beyazlı takımın gollerini Aboubakar attı. Maçın ardından futbolcular, yönetim ve Şenol Güneş eleştirilerin odağı olmuştu.

Başkan Ahmet Nur Çebi başkanlığında yönetim kurulu 3 saat süren bir toplantı yaptı, ardından Çebi ile Şenol Güneş bir saat süren bir görüşme yaptı.

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti - Resim : 1

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ, BEŞİKTAŞ SEÇİME GİDİYOR

Tüm bu yaşananların ardından Şenol Güneş görevinden istifa etti, Ahmet Nur Çebi seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti - Resim : 2

BURAK YILMAZ TAKIMIN BAŞINA GEÇTİ

Beşiktaş, Güneş’in istifası sonrası İstanbulspor maçı hazırlıklarına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde başladı.

Beşiktaş’ın sosyal medya platformu X üzerinden yapılan açıklamada, “Futbol Takımımız, İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz’ın yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı” denildi.

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki müsabaka 8 Ekim Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak maçta hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti - Resim : 4

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti - Resim : 5

Beşiktaş'ta İstanbulspor maçı hazırlıkları başladı! Burak Yılmaz dümene geçti - Resim : 6