Beşiktaş'ta lüks otel kahvaltısı hastanelik etti! Organ nakliyle kurtuldu!

İstanbul Beşiktaş'ta lüks bir otelde konaklayan Hüseyin Yüce, otelde yaptığı kahvaltı sonrası zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Böbrek yetmezliği hastası olan Yüce'nin, böbreklerindeki maluliyet oranındaki hızlı artış nedeniyle böbrek nakli olmasına karar verildi. Tedavi sürecinin ardından Hüseyin Yüce, lüks otel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beşiktaş'ta lüks otel kahvaltısı hastanelik etti! Organ nakliyle kurtuldu!

Konya'dan şirket semineri için Beşiktaş'ta bir lüks otele yerleşen Hüseyin Yüce, otelde yaptığı kahvaltı sonrası böbreğinden oldu. Lüks oteldeki kahvaltıdan zehirlenen ve uzun bir tedavi süreci geçiren Yüce, otel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Bir enerji firmasında satın alma ve lojistik yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yüce, şirket çalışanlarıyla birlikte İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde konaklamaya başladı. Şirketin 17 personeli, geçtiğimiz yıl 31 Ağustos günü otele giriş yaptı.

Sabah saatlerinde otel restoranında kahvaltı eden çalışanlar, kahvaltıdan birkaç saat sonra mide bulantısı, kusma gibi şikayetler göstermeye başladı. Tüm çalışanların rahatsızlanması sonucu özel bir hastanenin acil servisine başvuran çalışanların gıda zehirlenmesi yaşadıkları belirlendi.

ORGAN NAKLİ OLDU

İddiaya göre kronik böbrek yetmezliği hastası olan Hüseyin Yüce, zehirlenme sonrası yüksek ateş ve kan değerlerindeki anormallikler nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

İddiaya göre genç adamın böbreklerindeki maluliyet oranındaki hızlı artış nedeniyle böbrek nakli olmasına karar verildi. Yaklaşık 6 ay boyunca böbrek nakli için tedavi gören genç adam, 7 Ocak günü uygun vericinin bulunmasıyla nakil oldu.

LÜKS OTELE SUÇ DUYURUSU

Tedavi süreci sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Hüseyin Yüce, otelin bozulmuş gıda servis etmesi nedeniyle zehirlendiğini ve var olan hastalığı nedeniyle böbrek nakli olmak zorunda kaldığını ileri sürerek, otel yetkililerden şikâyetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.