Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından 4 büyük kulüpten birinde daha teknik adamla yollar ayrılacak. Resmi açıklama topun ağzında bekliyor

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in görevinden istifa etmesi sonrası bir ayrılık da Trabzonspor’da yaşanacak. Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırma kararı aldı. Bjelica ile sözleşme fesih görüşmeleri başladı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından 4 büyük kulüpten birinde daha teknik adamla yollar ayrılacak. Resmi açıklama topun ağzında bekliyor

Trendyol Süper Lig’de sezon Nenad Bjelica yönetiminde başlayan Trabzonspor, istenen sonuçları elde edemedi. Bordo-mavili ekip son olarak Adana Demirspor’a 1-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Bordo mavili ekip, 8 haftası geride kalan ligde sadece 12 puan topladı. Bordo mavili ekip, 4 maçtan galibiyetle ayrılırken 4 maçı ise kaybetti. Adana Demirspor ile oynanan ve 1-0 kaybedilen son maç ise Trabzonspor taraftarının ve yönetimin tepkisini çekti.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından 4 büyük kulüpten birinde daha teknik adamla yollar ayrılacak. Resmi açıklama topun ağzında bekliyor - Resim : 1

FESİH GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Bunun üzerine harekete geçen yönetim Bjelica’nın fişini çekti. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre yönetim Nenad Bjelica ile sözleşme fesih görüşmelerine başladı. Taraflar ödenecek tazminat bedeli üzerine görüşüyor.

PUAN ORTALAMASI DİP YAPTI

Bordo-mavililer, geçen sezonun 30. haftası öncesinde göreve gelen Nenad Bjelica yönetiminde 16 lig karşılaşmasına çıktı. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 8 mağlubiyet elde ederken beraberlik hiç yaşamadı, 1,5 puan ortalamasını yakaladı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından 4 büyük kulüpten birinde daha teknik adamla yollar ayrılacak. Resmi açıklama topun ağzında bekliyor - Resim : 2

DIŞ SAHADA 21 PUAN KAYBEDİLDİ

Karadeniz ekibi, dış sahada oynadığı 9 karşılaşmada 7 mağlubiyet, 2 galibiyet alırken 21 puan kaybetti, hanesine sadece 6 puan yazdırabildi.

Trabzonspor, dış sahada oynadığı maçlarda 0,66 gibi düşük puan ortalamasına sahip.

Bordo-mavililer, iç sahada ise 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 yenilgi sonunda 18 puan toplarken 2,5 puan ortalaması yakalayarak lige tutundu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından 4 büyük kulüpten birinde daha teknik adamla yollar ayrılacak. Resmi açıklama topun ağzında bekliyor - Resim : 3

DEPLASMANDAN SADECE 3 PUAN ÇIKARDI

Trabzonspor, bu sezon ligde dış sahada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ile topladığı 12 puanın sadece 3'ünü dış sahada elde etti.

Bordo-mavililer, deplasmanda Galatasaray'a 2-0, Atakaş Hatayspor'a 3-2, Yukatel Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olurken tek galibiyetini Kasımpaşa önünde 5-1'lik skorla elde etti.

Karadeniz ekibi, Bjelica yönetiminde geçen sezon da deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a 4-1, Tümosan Konyaspor'a 2-1, Fenerbahçe ve Başakşehir'e 3-1 yenildi, Bitexen Giresunspor'u ise 4-2 mağlup etti.