Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yeri anında dolacak. Siyah beyazlıların başına tecrübeli teknik adam geçiyor. Yıllardır konuşulan bir isim

Beşiktaş'ta art arda gelen sonuçların ardından deneyimli teknik adam Şenol Güneş, yönetime istifasını sundu. Siyah beyazlılarda Güneş'in yeri çabuk dolacak gibi duruyor.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yeri anında dolacak. Siyah beyazlıların başına tecrübeli teknik adam geçiyor. Yıllardır konuşulan bir isim

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde kalan, Avrupa'da ise Lugano'ya 2-0'dan maç veren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Taraftarların dün yoğun tepkisinin ardından teknik direktör Şenol Güneş istifasını verdi. Siyah beyazlıların başına ise yıllardan bu yana adı gündemden düşmeyen bir ismin geçeceği öne sürüldü. 

EN BÜYÜK ADAY RIZA ÇALIMBAY

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevinin en büyük adayı belli oldu.

Sivasspor ile yaşadığı başarılar, kazandığı kupa ve Avrupa macerasıyla takdir toplayan, bu yaz inandığı bir proje bulamayan Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmaya en yakın isim konumunda bulunuyor. 

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yeri anında dolacak. Siyah beyazlıların başına tecrübeli teknik adam geçiyor. Yıllardır konuşulan bir isim - Resim : 1

DAHA ÖNCE DE O KOLTUĞA OTURDU

7 yaşında Beşiktaş kapısından içeri giren ve 10'u altyapılar olmak üzere 26 yıllık futbol yaşantısının tamamını siyah beyazlı formayla geçiren Çalımbay, daha önce 2005 yılında Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

2004-05 sezonun ortasında Vicente Del Bosque'den boşalan Beşiktaş teknik direktörlüğü görevine gelen Çalımbay, kalan sezondaki başarılı ivme ve sonuçlar nedeniyle bir sonraki sezona da başladı. Ancak, kötü sonuçlar nedeniyle 2005/06 sezonunun 9. haftasında görevinden istifa etti.